2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخاد😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 735 بازدید | 39 پست
وا؟ چه زشتی نه بابا کلا منم کتونی و اسپرت پوشم خیلیم قشنگه چادرمم عربه اتفاقا 

واقعا ؟ ازین کتونی خوشگلای گنده😍😍

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتونی سفید بنظرم بد میشه!کلا کتونی با چادر جالب نمیشه اما اگه رنگش تیره باشه باز بهتره!

البته اگه واقعا دوست داری،بپوش بره بابا

نذار به دلت بمونه!فدای سرت که بهم نمیاد

الهی سوسک شین که موهاتونو چتری کوتاه میکنید بهتون میاد،من یه بار چتری کوتاه کردم شبیه اسب های کالسکه شدم  
والله من فکر کردم بچه میخوای و بچه دار نمیشی😒 اومدم دلداریت بدم حالا که بهمون گفتی بی تربیت دیگه نظ ...

ببشید😭😭😭 با @tyasan بودم😂

سه تا بچه دارم 😁😁 بگو دیگه

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
واقعا ؟ ازین کتونی خوشگلای گنده😍😍

خداشاهده یدونه تازه خریدم اتفاقا از این گنده ها با کیف ستش از اونا که تازه اومده فقط چون یکم گرمه نگهداشتم یه ماه دیگه بپوشم 😁

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡
والله من فکر کردم بچه میخوای و بچه دار نمیشی😒 اومدم دلداریت بدم حالا که بهمون گفتی بی تربیت دیگه نظ ...

اره شایدم دلش بچه میخواد    

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
کتونی سفید بنظرم بد میشه!کلا کتونی با چادر جالب نمیشه اما اگه رنگش تیره باشه باز بهتره! البته اگه و ...

اگه زشت بشه نمیخام😭

خداشاهده یدونه تازه خریدم اتفاقا از این گنده ها با کیف ستش از اونا که تازه اومده فقط چون یکم گرمه نگ ...

عکس پلیز😎 مبارکه

احساس میکنم با چادر ناهماهنگه

نه من همکلاسیم یه خانم چادریه فوق العاده خوش لباسه انواع رنگای کتونی های نایکو ادیداسو میپوشه حتی صورتیش ولی با یه چیزی مثله کیفش که توش رنگ صورتی داره یا بنده عینکش یا ساعتش هماهنگ میکنه خیلی خوشگل میشه

فك كردم دوباره عبدالقيوم تاپيك زد😂😂😂

اوشون کین دیگه؟

زیادیم نباید گنده باشه😕

زیاد گنده نه چون قدم بلنده