2777
2789

من ترم ۳ میکروبیولوژی ام الان دوهفته اس فهمیدم بابام سهمیه ایثارگران ۵ درصد داره به نظرتون دوباره کنکور بدم؟؟

این سهمیه اونقدر تاثیرداره که بخام دوباره کنکور بدم؟

منم پرستاری میخونم و میخام کنکور بدم

من ترس از دست دادن ندارم💜، خیال دل پس دادن ندارم💜، محاله وقتی از خدا یچیزی میخوام💜، نگفته باشم اسمتو کنارش یبارم 💜کاش همه ی آرزوها برآورده میشد... مثل تو ک زیباترین آرزوی منی 💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استاتر به در د نخور سهمیه و بی تاثیرترین سهمیه همین 5 درصد هست

من مامانم معاونه و هر سال کارنامه کنکور بچه ها رو برای تحویل پرونده شون برای دانشگاه ازشون میگیره

اگه واقعا یمخوای از نو خوب بخونی دوباره کنکور بدی بد نیس ولی به این سهمیه دل نبند تو 1000بیاری توی این سهمیه پزشکی قبول نمیشی

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته
ازاد؟ پرستاری که خوبه من خاهرم پرستاره راضیه

ن دولتی 

راضیم ولی پزشکی میخام

من ترس از دست دادن ندارم💜، خیال دل پس دادن ندارم💜، محاله وقتی از خدا یچیزی میخوام💜، نگفته باشم اسمتو کنارش یبارم 💜کاش همه ی آرزوها برآورده میشد... مثل تو ک زیباترین آرزوی منی 💛

25 درصد عالیه 

رتبه 15 هزار منطقه دو توی این سهمیه به 1500 میرسه و پزشکی قبول میشه

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

هیچوقت دیر نیست برا کنکور...پسر داییم معلم بود تو ۳۲سالگی کنکور داد.دندانپزشکی قبول شد...سال دیگه مطب میزنه....

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر                                  

من میشناسم از اقوام توی منطقه دو 4100 شد بعد توی سهمیه5 درصد 1200شده بود بعد با این خیال که پزشکی دولتی قبول میشه اصلا بین الملل و دانشگاه آزاد انتخاب رشته نکرد فقط پزشکی های دولتی رو زد اونم سراسر ایران

بعد هیچ جا قبول نشد

در حالیکه4000 منطقه دو بین الملل یا آزاد بالاخره یه جایی پزشکی قبول میشه ولی این با تکیه به اون 1200 سهمیه پزشکی های پولی رو  نزد کلی ضرر کرد عمرش و زحمتاش رفت

سهمیه داشت ؟ 

نه بابا...دبیر ریاضی بود.مخ بود

شاید ما جای دیگری مُرده ایم؛اینجا جهنم ماست!🤔  ..هرچقدر حرفاى دلت بيشتر ميشه و دلت پرتر،همونقدر ساكت تر میشی وكم حرفتر