2777
2789

من عوض نمیکنم

یه سری طلا دارم که خب دوستشون دارم اونا رو سرمایه نهایی می‌دونم

به سری هم دارم که کلا خریدم که به وقتش بفروشم به کیفیت زندگی ام اضافه کنم

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون دست نمی کنم فقط نگه میدارم چون اگه نشون بدم اول از همه مادرشوشو مشکل تراشی می‌کنه تا ازمون بقاپه

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
من عوض نمیکنمیه سری طلا دارم که خب دوستشون دارم اونا رو سرمایه نهایی می‌دونمبه سری هم دارم که کلا خر ...

عزیزم کجا نگه می‌دارید 

من همش ترس دارم دزد بیاد ازم برداره تمام سرمایه ام هست طلاهام

من یه مامان خسته هستم اما امیدوارم  اگر مادری می کنم برای رضای خداست اگر همسرداری و خانه داری میکنم برای رضای خداست.یه دونه هدف دارم که میشه بهش رسید ولی سخت. برای سلامتی بچه ها و عشقم اگه دوست داشتین صلوات بفرستین  
عزیزم کجا نگه می‌دارید من همش ترس دارم دزد بیاد ازم برداره تمام سرمایه ام هست طلاهام

گاو صندوق داریم و مجتمع نگهبانی داره

خیلی دوستتون دارم ولی اگر لطف کنید تگم نکنید منم با آرامش بیشتری میام سایت❤️❤️❤️

گاو صندوق داریم و مجتمع نگهبانی داره

اینم ایده خوبیه ممنونم 

👍

بعضی ها اعتقادی به فروش طلا و مشارکت در خرید ملک و خانه ...با همسر ندارند! 

یه  بنده خدایی میشناسم طلاهاش برای سال ۸۴ زمانی که گرمی ۱۰ و ۱۱ هزار بوده خرید ...از اون سال هیچی ازشون رو نه فروخته و نه تعویض کرده و هر سال هم بهشون اضافه میکنه ... اونوقت خونه از خودشون ندارند  هر سال در به در خونه مستاجری ، رهن و اجاره هستند... نمیدونم چرا به مغز زنه  نمیرسه این طلاهاشو بفروشه و با پولش صاحب خونه بشه !!! معلوم نیست این طلاها رو میخواد به گور ببره

من عوض نمیکنمیه سری طلا دارم که خب دوستشون دارم اونا رو سرمایه نهایی می‌دونمبه سری هم دارم که کلا خر ...

چیکار کنم وسوسه فروش نشم و بتونم بخرم نگه دارم