2777
2789
عنوان

لطفا تهرانی ها راهنمایی کنید

59 بازدید | 10 پست

من برای دخترم مرکز گوارش طبی کودکان وقت گرفتم فوق تخصص گوارش ک نوبت نداشت فقط نوشته بود ویزیت متخصص گوارش منم تاییدش کردم .دخترم تو مدفوعش خون بود ب نطرتون اینجا برم خوبه یا پیش فوف تخصص یا جای دیگ باید برم اگه میتونید راهنماییم کنید.ما دوساعت باتهران فاصله داریم

اصلانرو

من ازاونجامتنفرم خاطره بدتشخبص اشتیاه 

دخترت الرژی ب شیرداره 

پسزمنم خون تومرفوعش بود

ببزش فوق تخصص اسم الرژی 

دکترزندیه دکترخوبیه قبلامرزداران بودالان رفته سعادت اباد

دکتری بروک نتیجه بگیری 

وخدایی که بشدت کافیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چندوقتشه؟چندبار خون دیدی؟ فقط با یه بار خون دیدن میخوای بیاریش مرکز گوارش کودکان؟

نه چند روز اسهال گرفته اینجا ده تا دکتر بردم یه دکتر گفت آلرژی.شاید ب ارد گندم حساسیت داده.ب پروتیین گاوی حساسیت داره از نوزادی متو جه شدم.ولی امروز بعد تموم شدن مدفوع قشنگ لخته خون اومد

ببخشید شما همین مرکز گوارش رفته بودید؟تو جمالزاده شمالی؟

مرکزطبی کودکان اره بیمارستان کوکان هست ک کلینکای مختلف سرپاییم داره یدکترتوضیح میده هزارتام دانشجودورش اصلابدردنمیخوردتاره ازمایشگاهش ک اونقدرازنظرتجهیزات حرف اولوتوکشورمیزنه لزمایش پسرم روی جواب عجیب غریب اشتباه دادن

چون گفتی دوساعت باتهران فاصله داری میخواستم بیینم کددم طرفی بهت دکترمعرفی کنم اطراف تهران 

وخدایی که بشدت کافیست