2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره دیگه اولش باید به پا بگیری تا عادت کنه به توالت رفتن.

مثلا هر چند ساعت خودت ببرش تا واسش عادت شه

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
پسرمن نزدیک دوسالشه چجوری یادش بدم

ما ب داداشم یاددادیم

خیلی اروم

خودمون نشستیم و تمام مراحلو بهش یاددادیم

البته پسر بچه معمولا ادرارشو ایستاده انجام میده تا یه سنی

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

پدر منو دراورد تا یادش دادم

اولش هردقییییقه میبردم شلوارشو درمی اوردم و میگفتم بشین جیش کن

بلدم نبود حرف بزنه با اینکه دوسال و فک کنم سه ماهش بود

دیگ کم کم ک زبون بازکرد راحتتر شد و الان دیگ خودش میگ

من به دخترم با شعر یاد دادم.دوسال وسه ماهش بود.میبردم دست شویی با شعر میگفتم.

جای جیش کجاست؟بعد به دست شویی اشاره میکردم دوتایی باهم میگعتیم همینجا

بعد میگفتم هر کی که حیشی داره میاد توی دستشویی.

بعد اسم تک تک کسایی که میشناختش رو میگفتم مثلا

خاااله که جیشی داااره میره تووووی دستشوویی.

مدیونی با اهنگ نخونیا.خخخخ

بعد اولش دوتا شرت اموزشی خریدم.خودم روز اول هر یه نیم ساعت بردمش.ولی روز دوم دیگه نمیومد.هر دوسه ساعت با هزار حقه میومد.ولی خب یکی دوباریم جیش کرد رو سرامیکا.منم بهش گفتم دخترم خونمون بوی جیشی میگیره بدبو میشه دیگه هیییشکی خونمون نمیاد میگن خونشون بو میده.

بعد هر وقت جیش میکرد دستشوییفرشته ی مهربون واسش خوراکیای مورد علاقشو میذاشت پشت در دستشویی.یه قابلمه کوچولو خریده بودم میذاشتم تو اون درشو میبستم از دستشویی میومد باذوق باز میکرد.

ولی هییچوقت مجبورش نکن.دعواش نکن.که رو روحیش تاثیر منفی میذاره

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
آره دیگه اولش باید به پا بگیری تا عادت کنه به توالت رفتن. مثلا هر چند ساعت خودت ببرش تا واسش عادت ش ...

برا جیش ب پا میگیرن یا پی پی.. اخه وقتی میبینم داره پی پی میکنه میرم سمتش گریه میکنه ب پاش ک بگیرم پس پیش رو قطع میکنه دو سه ساعت بعدش دوباره پی پی میکنه

برا جیش ب پا میگیرن یا پی پی.. اخه وقتی میبینم داره پی پی میکنه میرم سمتش گریه میکنه ب پاش ک بگیرم پ ...

من اصلا به پا نگرفتم.خودش مینشست گدشه ی دست شویی.بچه ها اون لحظه حتی دوس ندارن نگاشون کنی.طریقه ی نشستن تو دست شویی رو بهش با بازی یاد بده.بشین پاشو کنید باهم بذار عضله هاش قوی شه بشینه تو دستشویی

گریه واسه امام حسین واسه من فقط وفقط برکت داره.اصلا محرم که میشه انگار رو ابرام.شب که از هیات برمیگردیم حال روحیم خییلی خوبه. نمیدونم چرا یه عده میگن گریه واسه امام حسین باعث افسردگی میشه.هرچی تو زندگیم دارم از برکت اربابه.من مدیونم به کرمت ارباب....
برا جیش ب پا میگیرن یا پی پی.. اخه وقتی میبینم داره پی پی میکنه میرم سمتش گریه میکنه ب پاش ک بگیرم پ ...

واسه جیش به پا بگیر، واسه پی پی هم اگه قصر دوس نداری بگو خودش گوشه توالت بشینه

وَمَا أَرْس‍َلْنَاکَ إِلَّا رَحْمَهًٔ لَّلْعَالَمِینَ / ما تورا جز برای رحمت جهانیان نفرستادیم
وقتی ب پا گرفتمش باید رو شندولش اب بریژم تا جیشش بیاد؟؟

راستش اینو نمیدونم،

اما میدونم همینکه ببا زبون خودش مث خودش باهاش حرف بزنی و اینکه ازش بخوای جیش کنه موثره