2777
2789

یه ساعتیه به خاطر سوزش گلو بیدارم . میدونم که اگه اموکسی و کلا چرک خشک کن نگیرم سرما خکردگی منو میندازه . 

صبحم شاعلم باید برم سر کار تا عصر بخوام برم دکتر دیر میشه مریضیم سنگین تر میشه. کسی تو بارداری اموکسی سیلین مصرف کرده؟ مشکلی بوده یا نه؟

من رفتم دکتر بهم استامینوفن داد با چند داروی دیگه

گفت اگه چرک سبز کردی آزیترومایسین بخور

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

تا میتونی دارو نخور

خودتو تقویت کن

افرادی هستند که مدام به حرف زدن ادامه می دهند بدون آنکه بدانند درباره چه و چرا صحبت می کنند، آنها به حرف زدن ادامه می دهند چون نمی توانند متوقف شوند، اگر از چرندیاتی که از ذهنتان می گذرد اندکی آگاه شوید و بدانید که واقعا چیزی برای گفتن وجود ندارد در سخن گفتن تردید می کنید، درباره سکوت نگران نباشید، به این دلیل نگران سکوت هستید که همه‌ی جامعه در حال حرف زدن هستند و شما هراس دارید، اما اگر درک کنید که سکوت واقعا چیست، چیزی پر ارزش برای گفتن خواهید داشت، اگر در سکوت خود عمیق شوید، کلامتان دیگر کلماتی تو خالی نخواهد بود، بلکه شکوه درونی تان را بیان می کند.@naghmegi

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا میتونی دارو نخور خودتو تقویت کن

تو این دو سه روز که همسرم و دخترم سرما خورده بودن منم از ترس لیمو شیرین و دارو حوشونده خوردم ولی یادم نبود اصلا که اسفند دود کنم ‌برای ضد عفونی محیط .

اگه سر کار نمیرفتم مهم نبود برام چقدر طول میکشه تحملش میکردم ولی هی با خودم میگم سر کار و بچه های مردم که گناه نکردن اونام سرما میخورن😑

مگه عفونت داری که آنتی بیوتیک میخوری؟

اگر باکترال باشه چرک خشک کن میخواد 

اگر ویروسی باشه باید صبر کنی دوره بیماری بگذره.  تاثیری نداره انتی بیوتیک.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
تو این دو سه روز که همسرم و دخترم سرما خورده بودن منم از ترس لیمو شیرین و دارو حوشونده خوردم ولی یاد ...

ماسک بزن

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
مگه عفونت داری که آنتی بیوتیک میخوری؟ اگر باکترال باشه چرک خشک کن میخواد  اگر ویروسی با ...

نه هنوز سوزش گلوئه ولی چون بدنمو میشناسم میدونم کا میندازه اگه الان اموکسی نخورم .شدیدی میشه خیلی بد مریضم😓

سلام

منم هفته 20 ام

میخورم چرک خشک کن

فقط نمیدونم اسمش چیه

حال ندارم پاشم برم بخونم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍