2777
2789

ما از طرف پدرم ارثی مشکل قلبی داریم.خودم 27سالمه قلبمو عمل کردم.دختر عموم دوسال از من کوچیکتره بود.به شوهرش گفته فشارم افتاده اونم اونم رفته براش میوه بخره،اومده دیده افتاده وسط حال زبونش گردنش ناخناش همه کبود.ایست قلبی کرده ،البته قراره کالبد شکافی کنن ولی نوددرصد ایست قلبیه،برای آرامشش لطفا صلوات بفرستین😢😢😢

حیدربابا آغاجلارون اوجالدی، اما حیف جوانلارین قوجالدی  ...💞 شهریار💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علامت سوال اشتباه شد

خدا رحمتش کنه تو چرا الان اینجایی پس

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

آخی...الهم صلی علی محمد و آل محمد...روحش شاد...براش نماز شب اول قبر حتما بخون احتیاج دارع

فکر میکردم یه روزی دنیا رو تکون میدم حداقل رییس تشکیلاتی مثل مایکروسافت میشم سالها درس خوندم کتابای سیصد صفحه ای برنامه نویسی و ریاضی مهندسی و...مدرک گرفتم گفتن بیا برو تو مهد کودک بچه ها رو ببر جیش کنن ماهی ۳۰۰ تومن بگیر...