2777
2789
عنوان

وسواس!!!!

220 بازدید | 28 پست

سلام

وسواس انواع اقصام مختلفی داره

کسی میدونه اسم این نوع وسواس چیه؟؟

مثلا اگه انگشتر عقیقی ک نماز میخونده باهاش گم بشه تامیدانکنه ول کن نیس حتی نماز نمیخونه بدونش

اگه ی خودکار تو میزکارش جابجا بشه عصبی میشه

اگه بچم . ذرررره اب بریزه رو فرش عصبی میشه

اگه انگشت خیس باشه بزنی بهش عصبی میشه

اگ ماشین یا وسیله ای ی کم خراب بشه تا درستش نکنه ول کنش نیس هی سرچ میکنه سرچ میکنه ازاینو اون میپرسسسسه صدجانشون میده تاتعمیر کنه واونوقته ک . ارامش میرسه

اگه کاری داشته باشه هیجی نمیخوره حتی دسشویی نمیره تاکارش تموم بشه

اگه لباسش ی کم خیس بشه عصبی میشه

کلا زود عصبی میشه😤 استرسیییی شدم شدیدا همش باید مواطب بجم باشه خرابکاری نکنه صدای اقا دربیاد

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

نمی دونم 

اما من خودم وسواس شمارش و وسواس چک کردن دارم 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اين وسواس كمال گرايي داره برادر منم تقريبا اينجوري بود رفت پيش روانشناس خوب شد

وای واقعا؟؟؟؟؟ خوشحال شدم میشنوم.مشاوره بره میشه همون دیگه؟یا روانشناس فرق داره؟

راسش قبلا درمورد کمال گرایی خونده بودم دقیقا تک تک جمله هاش مثال شوهر من بود

وای انقد میخواد من بی عیب باشه کارام اگ ی دره حواسم نباشه غذابریزه اب بریزه چیزیزبشکنه اسمونو ب  زمین میاره میگه ادم باید بی عیبو نقص باشه

اینجور افراد نباید ازدواج کنن فامیل ما این مدلی بود از زنش جدا شد بخاطر همین مشکل ...بیچاره زنش دلش خون بود میگفت باید مواطب باشم گرد و غبار رو حتی یه مجسمه هم نشینه وگرنه واسه چند روز اوقاتمو تلخ میکنه الان اون اقا جدا زندگی میکنه خونه داره ولی حتی کسی میره خونه اش مواظبه کثیف نکنه جایی رو ...الان حال خودش عالیه اون خانومم ازدواج کرد و خوشبخته 

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
اقسام درسته . ببخشید من علاوه بر اینایی که گفتید به نوشتار درست کلماتم وسواس دارم 😕

😂😂وای اره ی لحظه شک کردم حتی حوصلم نکشید فک کنم ب شکل درست نوشتنش والاخودمم حساسم فکرم زیااادی درگیره این اقاس

اینجور افراد نباید ازدواج کنن فامیل ما این مدلی بود از زنش جدا شد بخاطر همین مشکل ...بیچاره زنش دلش ...

😕😕😕خوشحالم واس اون خانم ک شرایطشو پشتیبانشو داش ک جدا بشه

وسواس فکری داره بابای همسرم

مادرشم افسردگی شدید ووسواس عملی و حدودا فکری.ببین دیگه این بچا ک تک فرزندم بوده جی شده

یکی از اقوام خیلی نزدیک من یه سری از این موارد رو‌داره 

همه چیز باید در حد عالی باشه 

صد تا خوبی یه نفر داشته باشه دو تا بدی، اون بدیها رو‌میبینه 

همیشه حواسش هست بقیه اطرافیان کارها رو‌چطور انجام میدن تا خیالش راحت باشه درست انجام شده هرچند کار هیچکس رو‌هم جز خودش قبول نداره 

به ندرت میتونه به کسی اعتماد کنه...

😕😕😕خوشحالم واس اون خانم ک شرایطشو پشتیبانشو داش ک جدا بشه وسواس فکری داره بابای همسرم مادرشم اف ...

الهییی پس از خانواده گرفته این بیماری رو 😟درمان نکردن خانوادش ؟

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
الهییی پس از خانواده گرفته این بیماری رو 😟درمان نکردن خانوادش ؟

مامانش تحت درمانه ولی باباش. راضی نمیشه میگه من چیزیم نیس!!!

مامانش تحت درمانه ولی باباش. راضی نمیشه میگه من چیزیم نیس!!!

🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁همسر شما چی ؟قبول میکنه بیاد روانشناس