2777
2789
عنوان

كمك كنيد و نظر بدين دوستان

114 بازدید | 20 پست

من عضو نسبتا جديد ني ني سايتم و خيلي اطلاع ندارم از جو اين سايت، بنظرتون اينكه عكس خودمو البته با حجاب اينجا گذاشتم مشكلي برام پيش مياد؟ اين عكسمو تو واتس آپ و اينستا هم گذاشتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3336380/یه-تصمیم-بزرگ-و-خوب-برای-باز-شدن-گره-های-کور-زندگی-نی-نی-سایتی-ها

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نذاری بهتره چون ممکنه اینجا تاپیک شخصی بزنی یا پستی بنویسی از زندگی شخصیت بگی و از اطرافیانت بشناسنت

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔

بهت نمیاد پسرت۱۶ سالش باشه😃

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید! زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشست ... ❤خدایا نگاهتو از منو زندگیم بر ندار😘💖تمام زندگی من 👈ستیا و باباش😍😘🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤امضام مال چند سال قبله دخترمو از دست دادم تو اوج شیرین زبونیش میشه برای آرامش دل منو باباش دعا کنید😭💔خدایا میشه دوباره بغلمو با دستات پر کنی خیلی خسته ام😢😔

اولا که خوش آمدی  

دوما که مختاری که عکس خودت رو بذاری یا نه، چون اینجا اکثرا ترجیح میدن ناشناس بمونن  

سوما به جرات میگم اولین کسی هستی که میگی "جدیدم"

اینجا تمام کاربری ها برمیگرده به دوره پارینه سنگی  

قرن بیست و یک برای بقیه کشورهاست، ما نهایتا سال دوم هجرت باشیم     
نذاری بهتره چون ممکنه اینجا تاپیک شخصی بزنی یا پستی بنویسی از زندگی شخصیت بگی و از اطرافیانت بشناسنت

چيز زياد بدي ندارم فقط چنتا مشكل با شوهرم داشتم همين

چيز زياد بدي ندارم فقط چنتا مشكل با شوهرم داشتم همين

خود دانی عزیزم هرجور راحتی بای 😂

همیشه اولین تجربه ها یا خیلی تلخ هستند یا خیلی شیرین بعد از آن اولین ها همه چیز به مرور عادی میشود شاید بزرگترین موهبتی که خداوند به انسان داشته همین قصه ی تلخ عادت است...💔