2777
2789
عنوان

وای ببین شوهرم چی میگه شمابودین چی جوابش میدادین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 34 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه چرا مریض من خیلیارو دیدم اینجوری ان دلت رو به حرفایی مثل شکاکه بد دله شک داره بهت خالی نکن عزیزم هرکسی یه اخلاقی داره دوس داره صورتت رو ببینه خب وقتی صورتت رو اونوری کنی انگار اونو نادیده گرفتی.

خدایا شکرت
نه چرا مریض من خیلیارو دیدم اینجوری ان دلت رو به حرفایی مثل شکاکه بد دله شک داره بهت خالی نکن عزیزم ...

خب من دوسدارم کنارمونگاه کنم.یعنی شوهرشمام حساسه

عجب بیهوده تکراریست دنیا
ماشین مگه پنجره داره 😐😐😐😐

ماشین ما ن پنجره ن هیچ شیشه ای

کلا انگار وارد ی سلول انفرادی تنگ و تاریک و مخوف میشیم همینجوری توکل بخدایی شوهرم فرمونو میچرخونه😁😁😁

دخترنازم ۱۸ آذر میای بغلم😍
نه چرا مریض من خیلیارو دیدم اینجوری ان دلت رو به حرفایی مثل شکاکه بد دله شک داره بهت خالی نکن عزیزم ...

😐😐😐

من یه گلایلم که تو این سرزمین شوم ،                                 راهم به قبر و سنگ گرانیت می رسه ... 🩹                                 
خب من دوسدارم کنارمونگاه کنم.یعنی شوهرشمام حساسه

شوهرشما لحن گفتنش خوب نیس عزیزم اون شریک.زندگیته پس اجازه نده کسی عیب روش بذاره و انگ بددلی و شکاکی رو بهش بچسبونه به شوهرت احترام بدخ از طذف بقیه.اره شوهر منم.بدش میاد اما من میذارم به حساب اینکه دوس داره منو بیشتر ببینه شاید یه عده الان بیان بگن تو خیلی خوشبینی یا داری خودت رو گول میزنی مهم شوهرمه و خودم که راضی ام ازش من حتی به همین.خوشبینی که دارم از دید بقیه بی نهایت راضی ام

خدایا شکرت