2777
2789

از زبون خوب و خواستن... از هیچی نگفتن که ببینم خودش مثلا بره انجام بده... از خودمو به اون راه زدن.. هر چی.. 

نشد نشد

مثلا بچه گریه میکنه بهش گفتم بیا تو بغلش کن من برم حموم.. 

یا مثلا حتی وقتی نماز بخوام بخونم هم باز پیش خودش نمیگه این داره نماز میخونه برم بچه رو بردارم... 

ظرفا خودش کثیف کرده خورده ولی اصلا نمیشوره... هیچی رو جابجا نمیکنه... هندونه رو در میاره میخوره نصفه میذاره رو کابینت بمونه تا صبح.. من با بچه کوچیکی که همش از صبح تا شب گریه میکنه چیکار کنم.. نه صبحانه نهذناهار رو راحت نمیتونم بخدرم باید بچه تو بغلم باشه و عرق بریزم و... حتی وقت نمیکنم یه اب به صورتم بزنم... 

دلم برا یذره خواب راحت تنگ شده

خودش راحت تا صبح میخوابه روزام هر وقت دبش بخواد بیدار میشه تازه ساغت 11 میره سر کار.. در حالی که که کارمنده... از حقوقشم کم میشه عین خیالش نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.