2777
2789
عنوان

مامانای که نی نی دیماهی تو دلتون دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 85 پست
من هم انقباض دارم.... هم کمر درد... هم سندروم پای بی قرااااار... البته انقباضم آزار دهنده نیست دک ...

در روز چند بار انقباض داري؟

خدا جونم بابت هديه اي ك بهم دادي ممنونم🙏🏻ماكانم تمام زندگيم👶🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم شبا از زانو درد خوابم نمیبره پاهام روی هم میوفته سری زانو درد میگیرم🤕

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من هم انقباض دارم.... هم کمر درد... هم سندروم پای بی قرااااار... البته انقباضم آزار دهنده نیست دک ...

عزيزم براي يبوست شربت ملين منيزيم بخور

منم يبوستم وحشتناك بود

وای  یاد  پادرد  دوران  بارداری  خودم  افتادم  از شدت  درد  تا صبح  گریه  میکردم  تا دخترم  به دنیا  اومد  اون پادرد  ها هم رفت 

وقتی  برات  مهم نیست اطرافیانت  درموردت  چه فکری  میکنن  یعنی به سطح  خطرناکی از آزادی رسیدی 
فرق میکنه...بعضی روزا بیشتر بعضی روزا کمتر... روزای که زیاده شاید دو یا سه بار در ساعت...البته قرص ه ...

الان هفته چند هستيد؟

از هفته چند داشتيد اين انقباضات رو؟