2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرو ته لوبیا رو بگیر .. تمیز بشور و بعد یکم بپز .. زیاد نه که نرم شه.... سرد شد یکم خشک بشه بزار تو شیشه و سرکه و سیر و ترخون هم بزار یکمم نمک... خیلییییی خوشمزه س

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

نه پلاستیکی هم اشکال نداره ترخون بریز توش خیلی خوبه

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

اول بادمجان و گوجه فرنگی رو بزار رو گاز کبابی کن بعد هویج رو ریز خورد کن .لوبیا نازکتر و قلمی رو بگیر هر لوبیا رو دو سه قسمتش کن و بزار تو اب کم حدودا پنج الی ۷ دقیقه بپزه بعد ابکش کن بزار ابش بره .بادمجانو گوجرو خورد کن هویج رو بریز لوبیا نمک فلفل سیر کمی زردچوبه و دراخر سرکه .بریز تو شیشه بزار یکی دوروز بیرون یخچال بمونه بعد بزار تو یخچال .چون گوجه داره ممکنه کپک بزنه .خیلی خوشمزست.بوی دودیش عالیه 

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

من لوبیا رو خام فقط خورد میکردم با هویج خلال شده میرختم‌تو ظرف با فلفل سرکه و نعناع خشک و سیاه دونه  کمی 

❤️👶🏻الهي شكر 👶🏻❤️ اللهم صل علي محمد وآل محمد وعجل فرجهم 
سرکه رو لازم نیس بجوشونم؟چقدسرکه چقد نمک؟

سرکه اونقد که سر لوبیا هرو بپوشونه .. نه سیر همونجور خام اگه اذیت میشید موسیر.. نمک  چقدر دوس داشتی  شور نشه یه طعم نمک بده

دبه دارم پلاستیکیه تو نت دیدم عمودی گذاشتن تو شیشه بزرگم هست عمودی نمیشه گذاشت بریزم کفش مشکل داره؟

نه اصلا اون برا خوشگلیه... نزاری زیاد بجوشه له میشه