2777
2789
عنوان

شوهرم دیگه بچه دوس نداره

222 بازدید | 13 پست

بچه ها من 95  ازدواج کردم. سال 97 یه سقط داشتم همون موقع دکترم گف تا 6 ماه اصلا اقدام نکن 

الان که بیشتر از یک سال گذشته شوهرم دیگه دلش بچه نمیخواد و انگار که ترسیده 

شوهرای شماهم اینجوری بودن؟؟ الان چجوری راضیش کنم 😐😐خب من دلم نی نی میخواد 

میشه نگید شوشو؟؟ نه واقعا میشه؟؟؟ 😒😒😒

😦شاید بیشتر به خاطر مسائل اقتصادی میترسه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😦شاید بیشتر به خاطر مسائل اقتصادی میترسه

نه همش میگه اگه اینم سقط بشه چی 

اخه سقطم خیلی عجیب بود اصلا تیکه تیکه نبود قشنگ یه کیسه مانند بود که شوهرم دیدش و ترسید 😑😑

بچه من از شدت شلوغی انچنام از دماغم اورد دیگه بچه دار نمیشم با بچه جاریم هم سنن اون انقدددر ارا ...

اخی 😅😅😅چ میشه کرد من یه پسرخاله داشتم مثله اون هیچ جا ندیده بودم از بس شیطون بود الان خیلی اروم شده 

بچه من از شدت شلوغی انچنام از دماغم اورد دیگه بچه دار نمیشم با بچه جاریم هم سنن اون انقدددر ارا ...

ببین من امروز به شوهرم گفتم تو یا هر کس دیگه از من بچه بخواین اعدامین پوستم کنده شده طفلک معصومم مریض صبح بلند شد قشن رو کله من و رختخوابا کلی بالا اورد دیروز همه رختخوابارو شستم😢

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
ببین من امروز به شوهرم گفتم تو یا هر کس دیگه از من بچه بخواین اعدامین پوستم کنده شده طفلک معصومم مری ...

😂😂😂😂

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊
😂😂😂😂

نخند خواهرم دوساعت تو حموم داشتم سیب زمینی از کله ام جدا میکردم اخه این چیههههه

نخند خواهرم دوساعت تو حموم داشتم سیب زمینی از کله ام جدا میکردم اخه این چیههههه

الهییی 

مامان بودن همین قشنگیام داره دیگه.

خداروشکر که بچت میتونسته چیزی بخوره که بالام بیاره،دختر خاله مامانم بچش فلج مغزی بود پارسال مرد .تا ۶ سالگی که بمیره فقط فرنی رقیق شده میخورد 😞😞😞

شب تاریک و سنگستان و مو مستقدح از دست مو افتاد و نشکستنگهدارنده‌ اش نیکو نگهداشتو گرنه صد قدح نفتاده بشکست😊😊😊

مادر بودن یعنی صبوری دیگه.

تجربشو ندارما نمیدونم چقدر میتونه سخت باشه ولی تا میتونی بخند به این روزات امروز نخندی چند سال دیگه میشینی میگی یادش بخیر کلییی بهش میخندی‌

به قول داداشم الان شده دیگه نخندیم چیکار کنیم ؟! 

مادر بودن یعنی صبوری دیگه. تجربشو ندارما نمیدونم چقدر میتونه سخت باشه ولی تا میتونی بخند به این روز ...

اره بابا 

اره بابا 

پسرِ یا دختر ؟؟

حلال کن دیگه کلیییی بهت خندیدم 😂😂😂😂

پسرِ یا دختر ؟؟ حلال کن دیگه کلیییی بهت خندیدم 😂😂😂😂

خوش باشی پسره قند عسله

خوش باشی پسره قند عسله

ای جوووون 

خدا نگهش داره‌.خدا بیشترش کنه 😂😂😂😂