2777
2789

اگه آرایشگر تو کارش خبره باشه نه درد داره نه ورم می‌کنه مال من نه انجامش نه ترمیمش نه درد داشت نه ورم کرد فقط  مورمورم میشد

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر طول کشید بعد چند وقت رفتی ترمیم

یکی دوساعتی شد 

یک ماه

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است

عزیزم‌من انجام دادم

ورم ک کمی داره تا دوسه روز 

درد هم بستگی به آستانه تحملت داره من آستانه م پایینه اذیت شدم 

بیشتر میترسیدم کور شم🤣🤣🤣

ترمیمیش هم بعد چهل روز یا حتی دیرتر برو مثلا دوماه

دختر کوچولوی من که عین یه دونه ی بی پناه اومدی توی دل ووجودم ریشه کردی و جوونه زدی و پناه گرفتی بیصبرانه منتظردر آغوش کشیدنتم 
پس چطور میگن موندگاریش ۴ساله

۴ سال؟ 

نه بابا واسه من عید پارسال بوده الان کم رنگ شده واسه هرکی رو هم دیدم از اشناها اینجوری بوده البته ترمیمی که من رفتم واسه این بود که جاهاییش که نگرفته بود و دوباره‌ بزنه ولی الان بعد هفت ماه دوباره رنگش مثل قبل نیست و کم رنگ شده

راضی هستی ارزش درد رو داره

من تو مهمونی خودم همیشه خط چشم دارم برام فرقی نمی کنه من ۳ سال پیش چند تا کاره زیبایی انجام دادم جو گیر شدم این کارم کردم ولی واقعا ارزششو اصلا نداره به نظرم 

بچه هام یعنی تمام دنیام😍😍😍