2777
2789
عنوان

آرایش😍😘

351 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

واسه سایه زدن از این براش یا قلموهای گرد لازمه دیگه...ک بهش میگن بلندینگ براش

توشهرما هرچی گشتم نیست اصلا

کسی هست بگه خودم میتونم درستش کنم یانه؟چجوری؟

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سفارش بده از دیجی خب ، چطوری درستش کنی!

اخه من تهران نیستم واسه ی براش هزینه ارسالم میگیرن

😔نوش جانش بشود هرکه حرم رفت حسین؛؛؛؛من به جا ماندن از این قافله عادت کردم😢                                                                                                                                                                                        آقا جان گدانمیخواهی؟دختر بی وفا نمیخواهی؟😔         کاش میشد ز من سوال کنی؛دخترم کربلانمیخواهی؟😢                                                                                                امسال دلم خیلی پره آقا....همه دارن میرن،،دارن میان پیشت،،چجوری طاقت بیارم و دلم نگیره؟       یعنی میان اینهمه زائر اضافی ام؟!😢.                     آقا چطوری دووم بیارم تا اربعین بعد....خدایا چرا قسمتم نکردی؟خدایا تو که داری میبینی دلم تو چه حالیه؟خدایا تو که بغضمو میبینی...چجوری ببینم همه میرن ولی من...😢.       
براش فید سرگرد کوچیکه اینترنتی بخر  کجایی ک شهرتون براش نداره    

براش داره ولی از این گردا نداره کلا تختن

با گوش پاک کن بمال 😶

ن بابا نمیشه

با پنکک گُلد  و کرم ویکتوریا کسی استفاده کرده دوستان؟

من ی مدت از گلد استفاده می‌کردم ب نسبت قیمت خیلی پایین پوشش دهی فوق العاده بالا داره.... 

الانی دو سالی از کرم مات منهتن استفاده میکنم با اینکه گرونه ولی اصلا مثل گلد پوشش نمیده

ولی گلد هم اصلشو پیدا نکردم دیگه

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹
یعنی اصلش دیگ نیست؟

نمیدونم من دیگه پیدا نکردم واسه همین نزدم و کرم پودر ک گرفتم کلا از سرم رفت بیرون... 

الان دوباره افتاد ک برم بخرم

ببین من از بهترین مارکهای کرم پودر استفاده کردم با گرون ترین قیمت.... ولی هیچی عین گلد سه هزاری خوب نی

پوشش عالی ن لک ن جوش هیچی... 

کاش پیدا کنم

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹
نمیدونم من دیگه پیدا نکردم واسه همین نزدم و کرم پودر ک گرفتم کلا از سرم رفت بیرون...  الان دوب ...

من تا حالا کرم و کرم پودر استفاده نکردم هیج فقط ضدافتاب الان بهم میگن استفاده کن نمیدونم چکارر کنم پوستم هم جوشی چیزی نداره بخاطر این دنبال کرم و کرم پودری هستم ک بعدن جوش و لک نزنم 

خدایا همیشه باش💫😍

الان من موس صورت هدی بیوتی میزنم

کرم پودر روزانه منهتن کرم پودر عروسی و جشن استی لودر

ولی این گلد لامصب با اون قیمت پایین از همه اینا پوشانندگی بهتری داش تازه جوش هم نمیزدم...!!! 

چرا نمیدونم