2777
2789

سلام. کسی بوده توی سونو ۸ هفته بهش بگن یکی از جنین ها ۸ هفته هست و اون یکی ۶ هفته؟؟

قلب دوتاشون تشکیل شده ولی دکتر گفته ممکنه اون کوچیکه چون ساک بارداریش هم کوچیکتره نمونه...

کسی بوده اینجوری باشه و سالم بمونه؟؟

پروردگار قادر مطلق... ربنا لا تحملنا ما لا طاقة لنا...

چ جالب. ان شاالله سالم بیاد بغلت 

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه جفت جداس خطرش کمتره ولی اگه جفت یکیه خیلی مواطب باش دکترخوب بروچون جفت یکی شرایطش سختره

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
اره تو تاپیک مامان دوقلو زیاد گفتن اینجوری بودن بچه هاشونم سالمن

آخه من هرچی سرچ میکنم نهایتا یک هفته جنینها متفاوتن نه دو هفته... نگرانم...

اگه جفت جداس خطرش کمتره ولی اگه جفت یکیه خیلی مواطب باش دکترخوب بروچون جفت یکی شرایطش سختره

دکترم فقط گفت دو تا کیسه جدان اما از جفت چیزی نگفت... گفت اون یکی هم خودش ریزه هم کیسه ش...

عزيزم، تجربشو ندارم ولي انشاالله هر دو سالم و سلامت بيان توي بغلت 🌸 مورد شنيدم كه دوقلوها با فاصله ...

ممنووونم مهربوووون

دخترم همیشه یک هفته کوچکتر از پسرم بود الان ۸ سالشونه

عزیییزممم. خدا براتون حفظشون کنه ان شاالله. آخه منم تا یک هفته شنیده بودم ولی دو هفته یکم زیاد نیس؟؟ خطرناکه یعنی؟؟...

آخه من هرچی سرچ میکنم نهایتا یک هفته جنینها متفاوتن نه دو هفته... نگرانم...

بسپاربخدا عزیزم چندروز پیش من تو گوگل خوندم دوقلو های یه زن به فاصله ۲۰روز بدنیااومدن خدابخواد هرچیزی امکان پذیره 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏
من خالم اینطوری بود عزیزم دختره یه هفته لقاحش زودتر از پسره بود هر دو هم ماشالله سالمن الان ۳ سالن ...

همون آخه یک هفته شنیدم ولی دو هفته فک کنم خیلی نادره....