2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی میشه بیاین ....

196 بازدید | 17 پست

من دهم مهر روز هفتم پریودیم بوده امروز پنج روزه که از پاک شدنم میگذره ولی امروز لکه دیدم باید چه غسلی بکنم ؟؟؟؟

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺

استحاضه 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر از 10 روز بشه دیگه حیض نیست. میشه استحاضه 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

اگه لکه قهوه ای هست یا جوری که پنبه بذاری از اون ور مشخص نمیشه غسل لازم نیست فقط برای هربار نماز خوندن باید وضو جدا گرفت مثلا برای ظهر جدا برای عصر جدا ولی اگه لکه جوری هست که از اون طرف پنبه مشخصه باید غسل استحاضه کنی

💙

@بانوی_بی_نشان  

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
میشه بهم بگید ممنون میشم خودم فکر میکنم باید غسل حیض بکنم ولی شک دارم  

علت این لک بعد 5 روز از پاکی چیه؟ 

چون الان موقع تخم گذاری تون هست، در اقدام هستین؟ 

غسلش استحاضه است. 

استحاضه است.

یه  تکه پنبه رو بردارید اگر خون روی پنبه رو گرفت قلیله است.اگر وارد پنبه شد متوسطه است و اگر از پنبه خارج شد کثیره است.

قلیله،برای هر نماز یک وضو.متوسطه،بعد از اذان صبح یک غسل و برای هر نماز یک وضو.

کثیره برای هر نماز یک غسل و یک وضو.البته میتونید با یک غسل دونماز ظهر و عصر رو هم سریع و بدون فاصله انداختن بخونید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
علت این لک بعد 5 روز از پاکی چیه؟  چون الان موقع تخم گذاری تون هست، در اقدام هستین؟  ...

خودمم موندم نه من الان پسرم هفت ماهشه اولین باری هم هست که اینطوری میشم یعنی مال تخمک گزاریه؟؟؟

🌺🌼خدایا زندگیم رو به خودت سپردم🌼🌺
خودمم موندم نه من الان پسرم هفت ماهشه اولین باری هم هست که اینطوری میشم یعنی مال تخمک گزاریه؟؟؟

شاید زخمی، جوشی چیزی بود، یا خیلی عذر میخوام مقعدتون زخم شده... 

فکر کردم در اقدامید و لک لانه گزینی هست.