2777
2789
عنوان

کیا کینه ین؟؟؟؟لطفا بیاید درددل

181 بازدید | 24 پست

شما از رفتارکسی ک اذیتتون کرده وروزهای قشنگ زندگیتونو خراب کرده،،عقد،دیدن،تولدومهمونی مهم وووووووکینه ب دل گرفتین وبعد ناخودآگاه یادتون بیاد وخالیش کنید رو سرش مثلا بعد ده سال پنج سال

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

نمیشه سرش خالی کنم .چون آشناس ولی کسی بود که همه ی روزای خوب زندگیمو ازم گرفت .کارایی کرد توی زندگیم جبران ناپذیر و غیر قابل برگشت . سپردمش بخدا

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خالی نمیکنم..

حتی در ظاهر ممکنه باهاش خوب باشم.ولی در واقعیت تا عمر دارم ازش متنفر میشم.اصلا نمی تونم کسی ک دلمو شکسته با حرفش اشکمو دراورده ببخشم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اره خيلي 

من رو سر خواهرشوهرم دارم آلانا خالی میکنم چون قبلا میترسیدم زندگیم خراب شه،،ولی اون کلی از من ناراحت شده و گفته هیچوقت نمیبخمش،،منم ب شوهرم گفتم رو گذشته های من ،،شوهرم گفتم ریدم ب گذشته بس کن،،هرچند هرچند خیلی پشیمونم شدم ک ریختم روسرش بخدا الانم عذاب وجدان دارم

خالی نمیکنم.. حتی در ظاهر ممکنه باهاش خوب باشم.ولی در واقعیت تا عمر دارم ازش متنفر میشم.اصلا نمی تو ...

حالا من یادم میره،،ولی گاهی مث فیلم جلو چشام رد میشه

اره من بشدت کینه ایم.وای به روزی که ازکسی بدم بیاددیگه توصورتش نمیتونم نگاه کنم.یکیش مادرشوهرمه.یکیش ...

ن من باهاشون خوب میشم بعد گاهی میافته یادم خالیش میکنم قشنگ از چهره م مشخص میشه

رفتار ش یا  حرفش یادم نمیره اما هیچ وقت کینه به دل نمیگیرم

خب یادت نره یعنی کینه ب دل گرفتید دیگه

نمیشه سرش خالی کنم .چون آشناس ولی کسی بود که همه ی روزای خوب زندگیمو ازم گرفت .کارایی کرد توی زندگیم ...

خب منم خواهرم،،ولی الان کلی برام خوبه،،خواهرشوهرم 😔هیییی دقیقا منم همینم بعضیا ی کارهای میکنن ک قلب آدم میشکنه وزنذگی آدمو نابود میکنن،،من دیگه ب جایی رسیدم هیچی برام مهم نیست دادوبیداد میکنم حرفمو میزنم

اصلا از کسی دلگیر نمیشم همون موقس یادم میره ولی خدا خوب میزاره تو کاسشون در حد مرگ 

خوش ب حالت💞💞💞💞آفرین ب دلت منم قبلا اینجوری بودم،،اره برا منم خدا گذاشته تو کاسه شون،،کیفم کردم،،ولی چ فایده؟؟؟