2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من عقد بودم برای تولدم شوهرم انگشتر خرید برام وقتی مادرشوهرم دید دستمو گرفت نگاه کرد گفت مبارکت باشه و بوسید و گفت خیلی قشنگه بعد من میخواستم یه لحظه برم حیاط تو راهرو بودم شنیدم مادرشوهرم به شوهرم میگفت واسه چی براش انگشتر گرفتی نباید می گرفتی😐😐😐

پادشاهی در خواب دید تمام دندانهایش افتادند!دنبال تعبیر کنندگان خواب فرستاد...اولی گفت: تعبیرش این است که مرگ تمام خویشاوندانت را به چشم خواهی دیدپادشاه ناراحت شد و دستور داد او را بکشند...دومی گفت: تعبیرش این است که عمر پادشاه از تمام خویشاوندانش طولانی تر خواهد بود...پادشاه خوشحال شد و به او جایزه داد!هر دو یک مطلب یکسان را بیان کردند اما با دو جمله بندی متفاوت...نوع بیان یک مطلب، میتواند نظر طرف مقابل را تغییر دهد... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

مادر شوهر منم چند وقت پیش همین کارو کرد به خاطر اینکه باز با پسر بد ذات و مریضش برم زندگی کنم و خودش از شرش راحت بشه. منم انگار نه انگار. اون موقع که اومد خواستگاری سمم بکم نشست و یه کلمه راجع به پسرش نگفت و منو بدبخت کرد. خدا ازش نگذره. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
حالا چرا به خودت انقدر فش ميدي

وافعا دوست من حقمه چون که سنم کمه بی تجربه با زبون آدمو خر میکنه براش کار کنی اونم چ کارایی ولی منو شوهرم ی بار پیشش جروبحث داشتیم برده گذاشته کف دست جاریم که ازش متنفرم واقعا ی کم بگم چ کارایی این دوساله لگنش میشکنه پارسال ازغروب چهارشنبه تا صب جمعه. اونجا بودم نظافت پخت وپز بخدا حتی فریزم میکردم براش امسالم که این یکی لگنش شکست دختراش ب کل ولش کردن ما سه تا همعروس همه کاراشو میکردیم من با مشکلات خودم الان تحت نظر دکترتهرانم دوشب بیمارستان همراش بودم و خونه درحد توانم کمک میکردم از پوشاک ونظافت وحمام حتی ماساژ پاش ب مرگ دخترم اگ دروغ بگم حالا شما جای من این چیه خو زنوشوهر جروبحث دارن بذاری کف دست اون جاری دیگه ازش تنفر گرفتم اونم رفته پیش همه گفته....الان میدونم با زبان آدمو خرمیکنه الاخصوص من..به شوهرمم گفتم حلالش نمیکنم حتی اگه لیوانی آب بهش دادم ...

وافعا دوست من حقمه چون که سنم کمه بی تجربه با زبون آدمو خر میکنه براش کار کنی اونم چ کارایی ولی منو ...

عزیزم

خدا جواب خوبیات و بده ایشالاه

حق داری

آدم دلش میسوزه که خوبی کنه بدی ببینه