2777
2789

بارها بهش گفتم بددهنی خط قرمزه منه چند روز پیش بحثمون شد بازم بددهنی کرد الان چند روزه قهریم...اصن سابقه نداشته اینقدر قهرمون طول بکشه این اواخر تنهایتا یه روز طول میکشد خودشم میومد آشتی ولی اين سری نمیاد منم نمیرم میخام متوجه شه چقدرناراحت میشم از بددهنیش حتی صبح خوابشو میدیدم اینقد دلم تنگه  چیکار کنم بیاد آشتی؟

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کاری نکن چون یاد میگیره دیگه همش قهرارو طولانی میکنه تا خودت بری سمتش  و این خیییلی بدتره از حس الانت

🕌🏴🏴🏴  اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِالله  🏴🏴🏴🕌    🍁🍁🍁🍁  دختر آبانم  🍁🍁🍁🍁  😍😍😉

من بعضی وقتا ک قهرم و شدید دلتنگم خوابش ک میبره آروم دستشو بلند میکنم میرم زیر بال و پرش 

اونم الکی مثلا هنوز خوابه سفت بغلم میکنه

فرداش دیگه آشتی هسیم

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
تحمل كن خودش بياد بددهني خيلي بده

دقیقا برا همین دارم تحمل میکنم ولی طاقتم داره میره درسته بددهنه ولی موقع مهربونیم خیلی مهربونه دلم برا  بغلش محبتش تنگ دشده

من طب رو فقط طب سنتی و اسلامی میدونم و باهاش درمان میکنم، در غالب موارد طب مدرن رو قبول ندارم... پس لطفا سر طب مدرن با من بحث نکنید.. چون من چیزهایی از طب مدرن میدونم که شما زحمت تحقیق بخودتون ندادین و نمیدونین، در مورد طب سنتی هم باهام بحث نکنید... چون تجربه خوبی از بحث کردن در مورد طب سنتی با بعضی از نی نی سایتیا ندارم. 

منم از دیروز بحث کردیم از سرکار اومد خیلی باهاش سرسنگین بودم ولی همش خودش حرف میزد من جوابای کوتاه میدادم اصلا هم بهش نگاه نمیکردم موقع خواب گفت بچه رو زود بخوابون باهات کار دارم منم اصلا توجه نکردم اتفاقا تا ساعت دو با بچه م بیدار موندیم صبح دیدم رومو کشید همش نگام میکرد منم زیر چشمی نگاش کردم.اصلا تاحالا قهر نموندیم ولی میخوام تا چند روز ادامه بدم چون فقط با قهر میتونن حرفمو پیش ببرم 

چند روزه قهری؟؟ منم تازه قهر کرده باهام ،تقصیر خودم بود بیشترش ،اصلا اینگار ازم متنفر شده 

از چهارشنبه شب بی سابقست طی این مدت آخر؛ لامصب باورم نمیشه با این همه ک میدونم دوستم داره چطور داره خودشو کنترل میکنه اگه بخاطر بددهنی پیش اومده نبود میرفتم سمتش

من بعضی وقتا ک قهرم و شدید دلتنگم خوابش ک میبره آروم دستشو بلند میکنم میرم زیر بال و پرش  اونم ...

خب این بازم میشه آشتی از جانب من...من نمیخام پیش قدم شم..چن وقت پیش بازم بددهنی کرد بهش اس دادن حق نداری دیکه بیای سمتم فهمیدی حق نداری ولی شب ک اومد خونه انگار ن انگار با خوشرویی و خوبی اومد سمتم