2777
2789

سلام.من شش ماه پیش یه سقط داشتم که تو شش هفته قلبش تشکیل شده بود،تو هفت هفته نزدیکی داشتم به لکه بینی افتادم تو نه هفته بازم لکه داشتمو رفتم سونو گفتن قلبش نمیزنه.الان بازم شش هفته باردارم دیروز سونو دادم نوشته 5سی سی هماتوم در قسمت های مختلف اطراف ساک دارم.ولی ساکش جای خوبیه وضربانش118تاس.بنظرتون هماتوم رفع میشه؟کسی تجربه سقطو هماتوم داره بیاد بگه

سلام.کاش عکس سونوتو میزاشتی...

من هماتوم داشتم تقریبا تا غربالگری دوم بود.....خیلی خیلی باید مراقبت کنی...پله و راه زیاد نری...رو پا نباشی....بیشتر باید دراز بکشی....جذب میشه حتما..

درست میشه دایی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم هماتوم داشتم دکتر بهم شیاف داد و استراحت مطلق گفت زیر پاهاتم موقع خواب بالش بذار. حتما برو ...

دارم روزی دوتا شیاف مصرف میکنم،استراحتم،اما بنظرتون خوب میشه یا بازم.....

باید استراحت کنی و دکترت برات شیاف بنوبسه

دارو هست برای رفع هماتوم

اگر خدانکرده هماتوم زیادتر بشه ساک حاملگی رو از دیواره رحم جدا میکنه.خونریزی می افتی و دورازجون سقط میشه

کمتر راه برو.کمتر سرپا وایسا.خم و راست نشو زیاد.نزدیکی ممنوع. خوراکی های سقط کننده مثل زعفرون اصلا نباید بخوری و سایر خوراکی های اینطوری

حتما تحت نظر یه متخصص زنان خوب باش

ممنون از راهنماییتون.اما چه دارویی رفعش میکنه؟

همون شیاف داروی اصلیشه ولی
ممکنه غلظت خون هم داشته باشی اینا رو دکترا خودشون میدونن و اگر مرتب تحت نظر دکتر خوبی باشی همه این ازمایشا رو واست مینویسه.

حتما باید تحت نظر دکتر باشی

استراحت زیاد کنی

مدت حموم رفتنت و دفعاتش کم باشه زیاد اب گرم توی حموم نریزی اب ولرم باشه زودم بیا بیرون

استراحت استراحت استراحت

منم هماتوم دارم ولی لکه بینی ندارم دکتر بهم شیاف داده

برا من ۵×۱۳ mm بود الان نمیدونم کم شده یا زیاد

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙