2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من که احساس کردم دوست دارم.همین بس که من دوست دارم.

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

به جهنم که دوستت ندارن ..منم کسی دلش واسم تنگ نمیشه ..خب چکار کنم ..بی خیال بابا ..صبح بیدار شدم صبحونه اماده کردم و رقصیدم ...صدای اهنگ هم تا اخر زیاد کردم ...الانم میرم سرکار ...حال خودت رو وابسته به یکی دیگه نکن 

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂
به جهنم که دوستت ندارن ..منم کسی دلش واسم تنگ نمیشه ..خب چکار کنم ..بی خیال بابا ..صبح بیدار شدم صبح ...

منظورم اینه تو بگی به جهنم که دوستم ندارنا ...بد برداشت نکنی عزیزکم ☺☺☺

عاشق اسکرینم ...😍😍هرجا بود منو تگ کنین ..با تشکر 😂😂😂😂😂

هیچکی ترو دوست نداره

نداره .

ندارهههههه 

بگو عزیزم. چی شده بهت؟

صبورم؛خدا الان داره تکه های پازلم رو کنار هم میچینه!بزودی خواسته ام توی دستامه🙃 کم مونده تو کوچه ماهم عروسی بشه♡ مطمئنم.نمیدونم از روزی که خط های بالا رو نوشتم چند روز و ماه و سال گذشته فقط خواستم بگم تو کوچه ماهم عروسی شد🙃💃🏻مرسی خدا خوش اومدی دونه انارم 
شوهرم با خانوادم خیلی رابطش خوبه ولی گاهی به یه چیز خیلی کوچیک گیر میده.الان چند وقته مامانم بهش بی ...

خب تو این وسط چه کاره ای که به خودت گرفتی؟

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

به درک با این فکر بخوای زندگی کنی که کلات پس معرکست تو با دورو بریات خوب باش اگه کسی هم تو رو دوست نداشت مشکل از خودشه 

برای خودت ارزش قائل باش به این چیزا فک نکن محکم باش

سه شب پیش رفتیم خونه خواهرم مامانمم اونجا بود اصلا باشوهرم حرف نزد فقط یه سلام.وبا شوهر خواهرم قشنگ حرف میزدن.شوهرمم از خونه اومد بیرون رفت خونه خودمون.شب که من برگشتم بحث کردیم.صبحش شروع کرده به بدوبیراه گفتن به مامانم و بهش اس داده .ظهری منم دیدم دوباره بحث کردیم منم رفتم خونه مامانم