2777
2789

کسی اطلاع داره؟

واسه یه سفری میخوام که برای دخترم که بدغذاست بتونم آش و سوپ درست کنم

چون اونجا وقت پخت اینهارو ندارم

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره چرا نشه

به نظرت بوی بد نمیگیره؟ یا خراب نمیشه؟

میخوام بپزم با آبشون که باهاش پخته شدن بریزم شیشه.های در فلزی و کنسرو کنم، بذارم یخچال و بعدشم تو ماشین توی باکس یونولیتی بذارم و به مقصد که رسیدم بذارم یخچال

ب محصولات بیرون نگا نکن که نگه دارنده و... میزنن    خونگیا اگه فریز نشن بعد دو روز بوی سگ مرده میدن 

😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐
آره میشه ولی مدت زیادی نمیشه نگهشون داشت مگر اینکه فریز شن.

نه فکر نکنم خیلی اونجا باشم

نهایتا ۴ روزه

که توی دو روزش حد اقل یه غذایی برای دخترم که هیچی نمیخوره بتونم سریع درست کنم

به نظرت بوی بد نمیگیره؟ یا خراب نمیشه؟ میخوام بپزم با آبشون که باهاش پخته شدن بریزم شیشه.های در فلز ...

نه گلم ببین اول یه بذار خیس بخوره ۸ ساعت نفخشون بره بعد بذار بپزه کمی نمک بزن بریزی تو ظرف شیشه ای بهتره ظرف رو بذار تو ابجوش نیم ساعت استریل شه بعد مواد که خنک شد بریز توش همون روز سفر آماده کن نه نذاری تو یخچال دوباره در بیاری دو دما شه

ب محصولات بیرون نگا نکن که نگه دارنده و... میزنن    خونگیا اگه فریز نشن بعد دو روز بوی سگ ...

اگر شب قبل سفر تو یخچال بذارم و تو باکس یونولیتی که توش با یخ خنکه بذارم و به مقصد هم رسیدم تو یخچال بذارمم بو میگیره؟ نهایتا هم دو روز بعدش استفادش میکنم

نه گلم ببین اول یه بذار خیس بخوره ۸ ساعت نفخشون بره بعد بذار بپزه کمی نمک بزن بریزی تو ظرف شیشه ای ب ...

آخه یه باکس دارم توش یخ میریزم و تو کل سفر توش کاملا خنکه

یکی از اقوام ما به همین روش خورشت درست میکنه و چند ساله واسه سفرهاش میبره

ولی من تا حالا امتحان نکردم

ظرف رو توی ابجوش بذار قل بخوره نیم ساعت دیگه میکروب و باکتری نداره ، نمکم خودش ضد گنده، اگه مجبور شدی روز قبلش درست کنی و گذاشتی یخچال میتونی بذاریشون تو کلمن یخ بریزی روش تا مقصد خنک بمونه تو یخچال تا یک هفته چیزیش نمیشه