من عفونت داشتم خیلی خارش و سوزش داشتم و اذیت میشدم رفتم از عطادی گلپر و آویشن و بابونه خریدم هرشب میذارم دم میکشه میخورم دو لیوان الان نه خارش دارم نه ترشحححح هیچی خووووب خوبممممم واقعا معجزه کرد من یکسره تو دکتر بودم واس عفونت
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
مرسی گلم اره میخورم اون اما شاید باید طولانی میخورم فدات.یا همیشه گمونم باید خورد من روماتیسم دارم ا ...
خوب شلوار تنگ نپوش شلوار ازاد بپوش و خودتو در معرض باد کولری چیزی بذار ای وا بمونه این اندام خصوصی زنا ک مدام عفونت عفونت
کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔 نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔