2777
2789
عنوان

بیاین ک یه معجزه میخوام بهتون بگم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3962 بازدید | 90 پست
باردارین؟

نه عزیز

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔
نه عزیز

اوهوم بخورین شاید بهتر شدین...حداقل ادم تست میکنه ضرر ک نداره من عفونتم خوب شد باهاش

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من پریودم هی عقب چلو میشه و طولانی شده کسی تجربه نداشته؟سونو دادم گف کیستای ریز داریو ارثیه ، ...

زاج و روغن زيتونو عسلو چهار ده شب مثل شياف بزار براي كيسا عاليه همه رو دفع ميكني

اوهوم بخورین شاید بهتر شدین...حداقل ادم تست میکنه ضرر ک نداره من عفونتم خوب شد باهاش

دستورش چه قد چه قد باید بریزیم واینکه مثل چای دم بکشه ..چند دقیقه  دم بکسه 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

منم زود به زود عفونت میگیرم همشم دکترم بخدا بهداشتو هم انقد رعایت میکنم که حد نداره، انگار که ارثیه

حالا بنظرتون با اینم مثل دارو موقته خوب شدنمون؟ و همیشه باید مصرف کنیم؟

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!

بچه ها منم یه راه بگم.منم چند هفته پیش موقع نزدیکی دل درد و سوزش گرفتم فهمیدم عفونته.چند شب سر ساعت میرفتم عنبر دود میدادم.روزی یه لیوانم آویشنو پونه باهم دود کردم با عسل خوردم.شبم پماد کلوتریمازول داخلی زدم خوب شدم.حالم از دکتر رفتن بهم میخوره انقد دارو میدن آدم .خودم دکتره خودم شدم😊

تاپیک معجزه 

❤❤

کاش یه مغازه بود! 🏡آدم میرفت میگفت بی زحمت یکم "خیال خوش"میخوام😌...ببخشید این "خنده های از ته دل" چندن؟😅 آقا؟ 😔این "آرامشا" لحظه ای چند؟😥 این "بی خیالیا" که میپاشن رو زندگی مشتی چند؟ 🙂از این "روزایی که بی بغضن" دارین؟😣 از این "سالای بی رنج" اندازه دل ما دارین؟! 😞این "شادیا" دوام دارن؟!🤔  نه... 😭کاش یه جایی بود میشد رفت و بگی آقا یه "زندگی" میخوام .. بیزحمت جنس خوبش💔😔
دستورش چه قد چه قد باید بریزیم واینکه مثل چای دم بکشه ..چند دقیقه  دم بکسه

عزیزم یک قاشق غذا خوری از بابونه یک قاشق غذا خوری اویشن و دوتا قاشقم از گلپر بریز  تو ابجوش بزار رو سماور یا کتری دم بکشه بیست دقیقه ای روزی دو یا سه لیوان بخور

منم زود به زود عفونت میگیرم همشم دکترم بخدا بهداشتو هم انقد رعایت میکنم که حد نداره، انگار که ارثیه ...

من یکسره دکتر بودم  الان دوهفته مصرف کردم خودم حس کردم قطع شده ترشحات و خارشم الانم مشگلی ندارم استفاده کن عزیزم بی ضرر ک نیست 

من یکسره دکتر بودم  الان دوهفته مصرف کردم خودم حس کردم قطع شده ترشحات و خارشم الانم مشگلی ندارم ...

ممنونم

اینکه توقع داشته باشی مادرشوهرت باهات خوب باشه چون تو باهاش خوبی......مثل اینه که توقع داشته باشی گرگ تو رو نخوره چون تو اونو نمیخوری!
ممنونم

فداتشم بهتر میشی بهت قول میدم

فداتشم بهتر میشی بهت قول میدم

تاپیکتو ذخیره کردم ، خوب شدم میام بهت میگم