2777
2789
عنوان

بارداری و دوفاستون

263 بازدید | 24 پست

سلام ب همگی خانوما من چند ماهی بود ک تحت نظر پزشک بودم چون تنبلب داشتم و تا پرژسترون نمیخوردم پریود نمیشدم اما قصد بارداری نداشتم ولی ب اصرار پزشکم خواستم تا باردار بشم 4ماه دوفاستون و لتروزول خوردم و پریود میشدم ولی باز عقب جلو مینداختم این ماه دیگه قرص نخوردم اما پریودم نشدم میتونه بخاطر همینکه دیگه قرص نمیخورم باشه یا کیست؟؟؟؟،،؟

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند روز عقب انداختی احتمالن باردار باشی

اصلا این ماه کلا دیگه بیخیال شدم گفتم ولش خدا بخاد میده 5 روز اما مثل ماه های قبل سینه درد ندارم ولی گاه گدار درد پریودی زیر دل میگیرم

✨امیدوارم خدا امروز با یه اتفاق خوب سوپرایزمون كنه✨ااااالهي آمـــين برای نی نی دارشدنم دعا کنید 
چند روز عقب انداختی احتمالن باردار باشی

شمام استفاده کردی؟؟؟من دیگه بیخیال شدم  اخه اصلا تا قرص نخورم طبیعی پریود نمیشم

خب دیگه بارداری عشقم

خدا از دهنت بشنوه عزیزم ولی فکر نمیکنم اخه دیگه این ماه قرص نخوردم نکنه کیست دارم

نه بابا دو روزم صبر کن برو ازمایش

انشالله عزی م انشالله ک تیکر توهم ب همین زودی ها واقعی بشه برات عشقم