2777
2789
عنوان

ابدومینوپلاستی

10313 بازدید | 44 پست

دوستان رفتم پیش دکتر حق شناس واسه ابدو گفت 50میلیون هزینه اش میشه 😳به نظرتون خیلی گرون نیست🤔

آتش بگیر که بدانی چه میکشم/احساس سوختن به تماشا نمیشود/

برو دکتر قائد امینی ۱۵ بیمارستان خصوصی 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۵ هم زیاده😪😪😪

لیپو پشت و ابدو شکم و پهلو خوبه 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من فقط ابدو شکم دارم اونم زیاد نیس کمه  چقد میشه؟

نمیدونم من تو اینستا برای خودم پرسیدم این نرخ رو گفتن

آخه کارش خوبه؟ شما انجام دادی

نه من انجام ندادم وزنم بالاس هنوز اما فیلماشو میبینم یبارم مطبش رفتم از نزدیک دیدم خانما رو

نه من انجام ندادم وزنم بالاس هنوز اما فیلماشو میبینم یبارم مطبش رفتم از نزدیک دیدم خانما رو

چه جالب امروزداشتم فک میکردم خیلی وقته توسایت ندیدمتون..‌‌.

انسانم آرزوست .....
چه جالب امروزداشتم فک میکردم خیلی وقته توسایت ندیدمتون..‌‌.

فدای شما بشم من که همش پلاسم اینجا 😗😁❤

خب چرا پیش دکتر پوریوسف نمیری عزیزم. هزینه اش از این کمتره ولی دکتره خیلی معروفی هست و کارشم خوبه . دختر خالم پیش ایشون شکمشو جراحی کرده و بسیار راضی است  

دکتر کامبیز پوریوسف جزو بهترین ها هستن کلینیک تهران هارمونی رو سرچ کنید 

آدرس مطب سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷
https://jarahezibaei.com/

اینم پیج اینستاشون
اینم پیج اینستاگرامشون سوالی داشتی میتونی دایرکت ازشون بپرسی

سلام دوستان من دوسال پیش ابدوکردم پیش دکتر امینی شانسی تاپیکتون رو دیدم

زندگی باور میخواهد آن هم از جنس امید... که اگر سختی راه، به تو یک سیلی زد... یک امید از ته قلب به تو گوید... که خدا هست هنوز