2777
2789
عنوان

خانومایی اقدامی لطفا راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 41 پست
ايشالا الان بزرگ ترين ارزومه هر چند اقدام درست و حسابي نكردم اما چون پلي كيستيكم شب و روز استرس دارم ...

ای جااااااااان نگران نباش خدا بوقتش صدای ماهارم میشنوه،چندوقته اقدامی؟!

حتما دکتر خوب برو و حسابی تحقیق کن

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جااااااااان نگران نباش خدا بوقتش صدای ماهارم میشنوه،چندوقته اقدامی؟! حتما دکتر خوب برو و حسابی ت ...

٢ماه پارسال رفتم دكتر با قرص نشد ديگه نرفتم تا امسال باز ١ماه رفتم دكترم گف قرص لازم نداري بدون قرصم باردار ميشي دعدش ديگه گلوم عفونت كرد نرفتم 

[QUOTE=107400831]٢ماه پارسال رفتم دكتر با قرص نشد ديگه نرفتم تا امسال باز ١ماه رفتم دكترم گف قرص لازم نداري بدون قرصم ...[/QUOTE

خیره نگران نباش ان شاءاللّه ب زودی مامان میشی 😍

امید واقعی یعنی: امیدواری در لحظاتی که همه چیز ناامید کننده به نظر میرسد!!  الهی و ربی من لی غیرک،تو قادر مطلقی و به غیب آگاه ،مصلحتم رو توی خواسته ی دلم قرار بده یا الرحم الراحمین
خدا کنه ولی منم اقدام درست حسابی نداشتم این چهارمین ماه اقداممه

منم سر سري گرفتم تا الان 

بشدت هم كم خونم بايد حتما قبل بارداري قرص اهن مصرف كنم ولي بخاطر قرصاي گلوم نتونستم 

من چون استرس دارم اين ماه كه رفتم دكتر بهش ميگم امپول برام بنويسه زود باردار شم 😄

اخه اون علائمشو که میگن ترشحات و... من داشتم قبلش تعجب کردم که آزاد نشده

منم ماه قبل اینطوری بودم ولی چون عفونت ادری گرفتم دیگه نشد

دلم تنگه خانه ی پدریه😭