2777
2789
عنوان

خانمایی که دندونای سفید دارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 43 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما دندونات حساس نشدن ،؟مثلا ب گرم و سرد وهم اینکه مراقبت خاسی میکنی؟

حساس فقط روزای اول اونم چون یکم تراش داد و به مواد بی حسی ..مراقبت نه ..فقط چیزای خیلی سفت نخورم ..مثل مثلا هویج..😊همین ..با چاقو ببرم بعد بخورم..وگرنه مسواک و خمیر دندون و دهان شو یه و اینا معمولیه..کلا مراقبت خاصی نداره جز همون چیزای سفت ...بقیه اش عاادیه .. 

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
میشه بگی چجوریه؟ ینی چی خونگی؟

از دندونات قالب ميگيره

قالب ميسازه ميده بهت

يه سرنگ بليچينگ هم ميده بهت

هرروز بايد از سرنگ مقداري كه بهت گفته بريزي توقالب و بذاري رو دندونات تا نيم ساعت

دوهفته هم طول ميكشه تقريبا

دندون رو تراش میدن بعد مواد میزارن روش؟ لمینت چی؟

لمینت رو پرسیدم از دکتر گفت که بیشتر تراش میدن دندون رو اندازه برنج میکنن ولی من یکم دندونام از پایین شیار شیار بود اون رو تراشید فقط ..اصلا ازشون کم نکرد ..عکس هست تو نت 

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 

اگه فاصله و اندازه دندونات خوبه و مرتبه برا سفید کردن باید بلیچینگ کنی...فقط رنگ دندون روشن تر میشه....یا اگ دندونات پوسیدس یا فاصله داره و خوب نیست به تشخیص دکترت کامپوزیت یا لمینت...من خودم دندونام خیلیی فاصله داشت و ریز بود کامپوزیت کردم...کامپوزیتام رنگای مختلف دارن تو تاپیکم هست دوس داشتی نگاه کن

وزن اولیه:78 وزن هدف:۶۶ وزن فعلی ۷۵😬🙏🏻

منم ارثی دندونم زرده ... متاسفانه!ارث بدی داره دندونام.

جوش شیرین زدم یه مدتی سفیدتر شد ولی جوش شیرین ،مینای دندون را خراب میکنه...

تا اینکه تو اینستاگرام ،دکتر مهناز فرید که ساکن کانادا هستش ،یه روشی را گفت برای من معجزه کرد. روغن نارگیل طبیعی (دفت شود روغن نارگیل صنعتی ها نباشه ).من استفاده کردم یکماهی میشه... دندونام تو همه ی قسمتها سفید و براق شده به جز بالای لثه م که اونم کم کم داره سفید میشه اگه یک ماه دیگه بزنم ...

روغن نارگیل را من از دیجی خریدم ... بوی دود میده ولی واقعا عالیه ...

لینک صحبت های دکتر مهناز را میذارم که اگه ورق بزنید ،مدارک تایید پزشکای دندونپزشکی را هم نشون میده.روغن نارگیل به تایید پزشکان ،هییییچ آسیبی به دندان نمیزنه ... طریقه استفاده شم خود دکتر میگه ..من خودم هر شب بعد از مسواکم ،روغن نارگیل را با مسواک اروم به صورت ۵ دقیقه مسواک میکنم و میذارم نیم ساعتی بمونه و بعد با آب معمولی میشورمش✌

https://www.instagram.com/p/B0sJwo9AmC-pk7Mx5tlWNHslKwNdAvhQ9nFkvs0/?igshid=g3krck07smhc

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...