2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سخته کاشکی زودتر اقدام میکردی هوا گرمتر بود هر نیم ساعت یا چهل دقیقه ببرش دستشویی عروسکاشم ببر ک جیش کنه بحساب تشویقش کنید ما کل خانواده و مهمون باید میومدن دستشویی دست آفرین میگفتن🤣🤣

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

برای شروع وقت دستشویی رفتن خودت بجه رو ببر بدونه جای اصلی دستشویی کردن کجاست بعد کم کم خودشم ببر همونجا اینجور بهتر کنار میاد.بعد باهاش صحبت کن بگو بذار موقعیتش رو بدونه.حتی روزی ده بار شده بگو.جیش داری؟جای دستشویی فلان جاست.سرش داد نزن اگه وار خرابی کرد دست خودشون نیست سخته واقعااا براشون.

ولی هر 15 دقیقه ببر.

چند سالش من دخترم ۲۱ ماهگی از پوشک گرفتم اولش فک کردم هیچ وقت یاد نمی گیره ولی بعد دو هفته در کمال ...

۲۲ ماهشه 

من مجبورم بگیرم دوسه ماه دیگه  بچه دومم دنیا میاد  نمیرسم دوتا بچه پوشک بگیرم