2777
2789
عنوان

حالم بده کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 681 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انکار نکن تو مدرسه ! بدتر میشه . واقعیت رو بگو و بگو که امروز متوجه شدی که دختر عمه اش همچین اشتباهی کرده . بعدشم به خواهر شوهرت زنگ بزن و بگو که چه مشکلی پیش اومده ! البته با ارامش ! اتفاق وحشتناکی نیوفتاده که . بچه های این زمان خیلی زود بالغ میشن و دخترا اکثرا تا کلاس پنجم که میرسن پری هم شدن !! پس با زمان دبستان خودمون مقایسه نکن ! بعدشم خودت با دخترت صحبت کن و اگر نیاز دیدی مشاور هم میتونه کمک کنه . نترس و نگران نباش . دیدت هم عوض نشه به بچه ! گناهی نکرده واقعا .  چیری دیده و تعریفش کرده ! از  شدت قبح قضیه مطمعن باش خبر نداره . و تو مدرسه موقع صحبت طوری صحبت نکن که اونا به خودشون اجازه بدن با دخترت بد صحبت کنن !! یا حالشو بگیرن ! قشنگ محکم صحبت کن و بگو مشکل قابل حلی هست . 

این اتفاقات برای هر کسی ممکنه بیوفته و ربطی به میزان نگهدار شما از دخترت نداره ! شما کم کاری نکردی . نمیشه که بچه رو با طناب بست ! خوشحال باش که خبردار شدی.

با دختر عمه اش هم خودت اصلا مستقیم حرف نزن !! باعث کدورت میشه و قطعا خانواده اش پشتش وامیسن و داستان میشه ! با خواهر شوهرت با ملایمت صحبت و بگو صرفا جهت اطلاع رسانی گفتی .همین و بس !با دخرت خودت هم بد خلقی نکن ! فقط براش توضیح بده تا متوجه عمق داستان بشه .مادر اون بچه ام اگر بهت زنگ زد با یه عذرخواهی داستانو جمع کن .

میدونی دخترت انقدر باید باهات راحت باشه که وقتی چنین فیلمی دیده بیاد برا تو تعریف کنه و از تو نترسه چون اگه واکنش منفی نشون بدی خیلی بده ولی دخترت باهات راحت نیست خیلی این مسیله حساسه خیلی مواطب باش اشتباه نکنی فیلم هیسو دیدی دختره میخواست به مامانش بگه بهش تجاوز شده ولی از قول دوستش مامانش اصلا نزاشت حرف بزنه بدترین اشتباهو کرد شاید اگه بهش گوش میداد اذیتای اون مردم تموم میشد