2777
2789

من 2بارآی وی اف و آی یو آی ناموفق دربیمارستان ابن سینا داشتم تمامی آزمایشات خودم وهمسرم خوبه فقط خودم یکی ازآیتم های ایمنی بدنم بالابود همسرمم تحرک اسپرمش پایینه درکل مشکل حادی نداریم میخوام برای بارسوم آی وی اف کنم نمیدونم دوباره توابن سینا ادامه بدم یابادکترنصر بیمارستان گاندی انجام بدم؟ کسی تجربه داره؟ البته تابهمن ماه قصدندارم اقدام خاصی انجام بدم

دوستان من وقت موعدم گذشته چند روز امروز هم دوبار ترشح داشتم سفید سفید بدون بو انگار ک پنیر یا دستمال کاغذی خیس کردی خرد شده ب نظرتون چ دلیلی داره اگ کسی میدونه لطفا جواب بده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترشحات بعداز تاخیرمن شنیدم نشانه بارداریه

ی چند روزی میشه وقتم گذشته بعد امروز یهو دوبار اینجوری شدم مثل ترشح نیس ک انگار دستمال کاغذی و خیس کردی خرد شده خارش هم دارم با کمی سوزش