2777
2789

سلام،،من با شوهرم دعوام شد  خواهرشوهرمم موش دونی کردشدن یه گروه ،،منم وقتی عصبی میشم هرچه تو دلم باشه وطی زمان ناراحتم کنن میگم،،فقط خواهر شوهر کوچیکه آدمه خوبیه،با برادرشوهر بزرگم،بعداینکه اروم شدم گفتم خدایا نره پخش کنه ک میدونم کرده،منم قسم خوردم شادی وعزاشون نرم قسم سخت تو اوج عصبانیت،،الان عقد برادرزاده شوهرم ک شوهرم ومن واسطه شدیم بعدصفره،،قسم خوردم ک نرم،،الان نشستم فک کردم گفتم چ قسمی خوردم،،اگه من نرم فردا شوهرمم باهام لج میشه،از طرفی دوست ندارم ریختشونو بیینم،،ب نظرتون برم یا نرم قضیه قسمم چی میشه،،خاک توگورم....دوست دارم نرم ازشون متنفرم ارامشمو بهم میریزم ب نظرتون نرم اتفاقی میافته،،باور کنید ازدیشب تل حالا دستم ب کار نمیره 😔اعصابم خراب

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ب نظرم برو

خواهرشوهرم زنگ زده  ب شوهرم گفته سرقبرشم نمیرم دیگه ،،ازش میترسم تو عقد آبروریزی کنه کولیه،،از طرفی جون بچه هامو قسم خوردم نرم،،از طرفی عروسی دوست صمیمی شوهرمم میشه ،،حالا همین جاریم عقدم نیومد حنابندان لحظه آخر با مانتو شلوار سیاه اومد نرقصید حالا براهمه خودکشی میکنه حتی برادرزاده شم نیومدبرقصه رفته بود تو اتاق درم بسته بود ،،کاش واسطه نمیشدم 😔نظر من بود،،بخدا آبروی منو جلوی دوست شوهرم میبرن میدونم😔

ی استخاره بکن ببین خوب میاد یا بد

مرسی ،استخاره کردم واسه ی چیزی گفت نکن،،واسه خونه بود😑نخریدم خونه شد صدبرابر،،استخاره الکیه

صیغه قسم اگر خوندی ک کفاره بده و حله. صیغه هم نخوندی ک هیچ اگرم ب دلت بد میاد ک بازم صدقه بده...

گفتم بچه هام دور از جون😔نمیرم ولی عصبی بودم