2777
2789
عنوان

شده تا حالا قهر باشید عروسی خانواده شوهر نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 709 بازدید | 52 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

فک کنم امام حسن عسکری گفتن قسم خوردن تو عصبانیت قبول نیست 🤪🤪🤪🤪یادمه چن سال پیش یه جایی خون ...

شوهرمم گفت بغلم کرد دیشب بوسم کرد اخه چند تا سیلی انداخت ،،خواهرشوهرمم چندتا چنگ انداخت توصورتم،،ولی مقصر بودم البته برای اولین بار صد بار دیگه خواهرشوهرم مقصربوده البته،،تا الان خداشاهده عذاب وجدان داشتم،،بعد گفتم رو همه دعواهای ک برام درست کرد روز عقدم،روز انتخاب لباس عروسم،روز دیدنم،،ب درک 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

ز بزن ب عروس یا داماد ک معرفیش کردین توضیح بدید و بعدا بگو برای عرض تبریک خدمت میرسم...

اصلا عروس ی آدم بی ادب وقدرنشناسه از ی شهر ب شهر دیگه ک ده ساعت راهه کوبیدم رفتم برا نامزدیش ماشینمون خراب شد،بخدا ی حرفهای میزدم خودش ومادرش رو مخم بودن....اگه برم فقط ب خاطر شوهرم ودوستشه....نمیدونم شک دارم

ز بزن ب عروس یا داماد ک معرفیش کردین توضیح بدید و بعدا بگو برای عرض تبریک خدمت میرسم...

دوست شوهرم داماده،،

الهی حتمن خیلی اذیت میکنن ولی اگه نری میشی عروس بده ایکاش بری ولی بهشون رو ندی

شدم عروس بدتموم😂خیلی بهم حسادت میکنن،،خیلی کاش میدیدشون من الان بگم شاید یکی بگه عروسا همش بد خانواده شوهرم میگن بقران من ارزوم این بود مجردی با خانواده شوهرم دوست باشم،،ولی خانواده نرمالی نیستن،،باور کن منم غیرنرمال شدم ،،دیونه شدم بخدا

خواهرشوهر مارمولکم

من کاش مارمولک بود یه بی اعصاب عفریته کولیه تا حالا صدتا دعوا باهام راه انداخته حتی با خواهرش،،ولی کوچیکه خدایی فرشته س

میدونم دوستم خانم هستی.اون دوستمون که اسمش ابوالفضل بود رامیگم .البته دیدم زده بودزن.سوئ تفاهم. نشه.

آره فدات شاید اسم پسرشه