2777
2789
عنوان

رقابت در بچه دار شدن

521 بازدید | 35 پست

سلام من چند ساله ازدواج کردمو الان حدود 7 8 ماهه ک برا بارداری اقدام کردم

اما فعلا خبری نیس

جاریهام و خواهر شوهرم همشون بعد ما عروسی کردن و بچه دار شدن

با دعواهایی هم ک بین منو و خونواده ی شوهرم بوده و تازه کمی فروکش کرده اما الان میترسم دوباره ب بهونه ی بچه زندگیمو ب هم بزنن

البته شوهرم با منه

اما من وقتی میبینمشون غصه میخورم

کیا شرایط منو دارن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی به بهانه بچه باز اذیتت کنن؟

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

به اونا چه ربطی داره بچه دار شدن شما😕هرکی چیزی گفت بکوب تو دهنش😑

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
البته منظورم از رقابت این بود ک همشون دارن ی سال درمیون هی بچه میارن

فکر کنم  چیزی به اسم جلوگیری نشنیدن تا حالا😑

‏هنوز شادى اون صبحهايى كه بابام بيدارم ميكرد ميگفت بيا از پنجره بيرونو نگاه كن، برف اومده، رو تو قلبم احساس ميكنم❤💗
ینی بگن تو بچه دار نمیشی پس جدا شو

مهم شوهرته، اگه شوهرت پشتت باشه دنیا هم بهم بخوره نمیتونن کاری کنن

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
البته منظورم از رقابت این بود ک همشون دارن ی سال درمیون هی بچه میارن

چه خبرشونه نه که وضعیت کشورم گل و‌سنبله🤣🤣🤣اتفاقا هز چی کمتر بیاری یا اصلا نیاری عاقل تری 

چه فایده وقتی بالای خط فقر باشی ولی زیر خط فهم؟