2821
2789
عنوان

جراحی بینی مشهد

3964 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

من میخوام جراحی زیبایی بینی انجام بدم و درمورد اینکه پیش کدوم دکتر برم سردرگمم...

بالاخره بعد از کلی تحقیق این 4 تا دکتر رو انتخاب کردم.

ممنون میشم اگر تجربه عمل با این دکترها رو داشتین یا از آشنایانتون جراحی کردند در این نظرسنجی شرکت کنید.

دغدغه اصلیم اینه که جراحی کدوم یکی از این دکترها بعدا به مشکل نمیخوره (مشکل تنفسی،آبریزش ناگهانی بینی،کج شدن و عوض شدن فرم بینی)

اگر از دکترهای دیگه ای هم که توی لیست نیستن اطلاعاتی دارید ممنون میشم پیام بدید.

تعداد رای : 3
نظرسنجی
دکتر نعیمی
0
0%
دکتر پورصادق
0
0%
دکتر بخشایی
2
66%
دکتر ناصری صدر
1
33%

دکتر پورصادق رو اصلا کارش رو نپسندیدم. دکتر نعیمی هم به نظرم تعریف نبود با اینکه نامبروان بود زمانی. دکتر ناصری رو نمیشناسم ولی از بخشایی حداقل 4-5 مدل دیدم که بسیار زیبا در میاره ولی در مورد مشکلات تنفسی شون چیزی نمیدونم. دکتر مژده کشاورز منش رو هم برو ببین. کارش قشنگ بود. خواهرم پیش اون عمل کرد و هنوز فرم بینیش بعد از حدود 17 سال خیلی خوبه و شکایتی از چیزی نداره

دکتر پورصادق رو اصلا کارش رو نپسندیدم. دکتر نعیمی هم به نظرم تعریف نبود با اینکه نامبروان بود زمانی. ...

ممنون از پاسختون   

خودمم بین این 4تا کارای دکتر بخشایی رو بیشتر میپسندم، ولی شنیدم بعد از مدتی فرم بینی کج میشه واسه همین میترسم   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

می خوای جراحی بینی کنی با کم ترین هزینه ؟

نمی دونی چه فرم بینی به صورتت میاد؟

تومشهد دنبال یه دکتر خوب و با تجربه می گردی ؟

دکتر مسعود ناصری صدر

جراح و متخصص گوش و حلق و بینی

آدرس: مشهد، خیابان ابن سینا، میدان بیمارستان امام رضا، ساختمان پزشکان آفتاب، طبقه4

شماه تلفن :

(051-38525830

آدرس سایت

https://www.drnasserisadr.com/

آدرس اینستاگرام برای دیدن نکونه جراحی های بینی:

https://www.instagram.com/mnasserisadr/

دکتر مسعود ناصری صدر واقعا کارشون خوبه و خیلی رضایتمندی داره من واسه عمل بینیم خیلی تحقیق کردم تنها پزشکی بودن که هیچ نارضایتی نداشتن نمونه کاراشونم دیدم خیلی خوشم اومد عمل کردم پیش ایشون بینیم خیلی عالی و خوش فرم شده و مشکل تنفسیم هم کاملا برطرف شد این شمارشونه میذارم واسه کسایی که لازم دارن 05138525830

من پولیپ بینی داشتم و یه بار عمل کردم ولی اصلا درمان نشد و از نظر زیبایی هم که داغون شده بود بینیم . خیلی دنبال دکتر گشتم تا اینکه با معرفی دوستم رفتم پیش دکتر پریسا نظرپور و هم پولپیم را درمان کردم و هم اینکه جراحی زیبایی انجام دادم . واقعا دکتر خوبیه هم بخاطر اینکه پولیپم خوب شد فرم بینیم خیلی قشنگ شده