2777
2789

خواهرهای گلم میخوام مدرک ارایشگری بگیرم بنظرتون ارزش داره تو یه شهر کوچک که پر ارایشگاست

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره بابا خیلی خوبه هم خودت پول ارایشگری نمیدی هم میتونی تو محله خودتون ارایشگاه بزنی درامدشم خوبه&nb ...

راس میگن شک به دلمه اخه مجبورم طلامه بفروشم به درامدش خیلی محتاجم 

آبجهای گلم لطفا یه صلوات باسه ظهور آقا امام زمان و عاقبت بخیری تو دنیا وآخرت و سلامتی عزیزام وخودم  وحاجت روایم بدین مرسی از مهربونیاتون انشاالله  هممون به حاجت هامون برسیم و خدا به همه نعمت سلامتی بده   آمین    

اره اتفاقا توی شهر کوچیک راحت تر میتونی جا بندازی ومعروب بشی مامان من الان ۲۰ سال ک سالن عروس داره تهران

الان ۱۰ سال ک رفته یکی از بهترین مناطق تهران سالن زده بی نهایت معروف

فقط ی چیزی از من بتو نصیحت اگر میخوای مشتری جمع کنی و معروب بشی

۱. برو یه جای خوب یاد بگیر 

۲. یه سالن خیلی خوب و بزرگ بزن

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  
برو نرم افزار یاد بگیر ، مثل حسابداری ، فتوشاپ ، ورد ، اکسل هلو ایناخیلی به کار میاد ارایشگری هم هنر ...

من اونا زیاد دوس ندارم ارایشگری میگن پرستیژ نداره درامد نداره دلمه به شک انداختن

اره اتفاقا توی شهر کوچیک راحت تر میتونی جا بندازی ومعروب بشی مامان من الان ۲۰ سال ک سالن عروس داره ت ...

گلم مرسی از نظرت درامدش چطوره بعدش من فعلا دستم خالیه برا ارایشگاه بزرگ ندارم علاقه دارم ونیاز به پول 

من اونا زیاد دوس ندارم ارایشگری میگن پرستیژ نداره درامد نداره دلمه به شک انداختن

باید ترفندای جذب مشتری یاد بگیری ، اولم با قیمت کم و کار خوب شروع کنی که مشتری جمع بشه

اما نرم افزار اگر بلد باشی همه جا راحت میتونی مشغول میشی واقعا رزومه خوبی میشه برات 

سلام  نه نه نه ...به ضررهایی که به بدن آدم میزنه نمی ارزه حتی اگه مشتری زیاد داشته باشی

چه ضرری

گلم مرسی از نظرت درامدش چطوره بعدش من فعلا دستم خالیه برا ارایشگاه بزرگ ندارم علاقه دارم ونیاز به پو ...

راستشو بخوای مامان من درامدش خیییییلی زیاده از ۲۰تومن تا ۵۰ تومن درامد ماهانش

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  

من سالن دارم مشتری هم خوب دارم ...ولی به نظرمن زن باید خانه دار باشه وفقط به خودش برسه کار مال مرده ...اگه به پولش محتاج نیستی وشوهرت کار خوب داره ..برو یکم خیاطی در حد خودت یادبگیر خانمی کن ...خودت رو داغون نکن ارزش نداره

خدایا مواظب پسرام وهمسرم باش🤲‌‌‌