2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین بگید ب مادرشوهرم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 44 پست

باید از هرفرصت استفاده کنی ک ب شوهرت نشون بدی اونه ک بده و تویی ک خوبی میکنی تا رفته رفته کشیده بشه ب سمت خودت

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین
به شوهرت بگو که بار چندمه رفته و خداحافظی نکرده، و برات سوغاتی نیاورده،  خودت با سیاست زنانه ب ...

انقد پرتوقعن ک انتظار داشتن من برم برا خداحافظی از رفتارای شوهرمم مشخصه پرش کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب پدرشوهرت یا خواهرشوهر و بقیه ک‌موندن خونه باید زنگ بزنی بگی جاش خالی نباشه

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

کی ادما میخان یاد بگیرن شمایی که کربلا میری نماز میخونی دعا میکنی دل کسیو نباید بشکنی زیارتت قبوله اخه چطور میتونن اینارو قبول داشته باشن دل عروسشون بشکنن😑😑😑😑

هرچی درمیادازاین حرفا ازبزرگترا درمیادوقتی یه بزرگترانقدربچه گانه رفتارمیکنه چه توقعی ازشما دارن ول کن بابا اصلا ریلکس باش.به خدا فامیل داریم عروسش آدم نیستا یه بی ادب به تمام ولی مادرشوهره انقدرتحویلش میگیره میگه چیکارکنم عروسمه دیگه

دلم خیلی برای مامانم تنگ شده میشه یه صلوات برای شادی روحش بفرستی.ممنون.کاش میشدیه باردیگه فقط یه باردیگه ببوسمش.کاش بودچه زودرفت .دلم سخت تنگشه.قدرمامان وباباهاتونوبدونید
میدونستم میخاد بره چون هرسال میره ولی دقیقا نمیدونستم کی میره منتظر اطلاعش بود ک هیچ خبری نداد فقط ب ...

چرا با شوهرت نرفتی خونشون؟؟؟؟؟ عزیزم تو و شوهرت رو ک نباید جدا جدا زنگ بزنه. ب اون گفته خب قبل رفتنش میرفتین هم دیدن هم خدافظی

امضا😛
کی ادما میخان یاد بگیرن شمایی که کربلا میری نماز میخونی دعا میکنی دل کسیو نباید بشکنی زیارتت قبوله ا ...

همینو بگو قبل اینام دلمو شکونده اصلا بهم توجه نمیکنه هیچوقت بخاطر من بهم زنگ نزده پیش شوهرم زنگ‌میزنه دعوتمم نمیکنه الانم ک بدون خداحافظی رفت

مادر شوهرم رفت کربلا هیچی نیاورد گفت میدونستم سلیقت خیلی متفاوته رفت مکه هیچی برام نیاورد برای همه ...

جاری داری؟؟؟ برا اونام نیاورد؟؟؟ برا دومادام نیاورد؟؟؟؟😤😤😤

امضا😛

نه فقط منم

ولی برای دختراش و خواهر زاده و برادرزاده ها آورد

من محتاج یه تیکه طلای پر پرو اونا نیستم

فقط به شوهرم میگم رفت هیچی نیاورد

ن تک عروسم مثلا برای دومادا نمیدونم رو نکردن واس خواهرشوهرامم بچش لو داد خیلی ضایع شدن بعد گفتن واس تو تو ساکه هنوز باز نکردیم ک مجبور شد رفت ی چیزی خرید ی هفته بعدش داد بهم

همینو بگو قبل اینام دلمو شکونده اصلا بهم توجه نمیکنه هیچوقت بخاطر من بهم زنگ نزده پیش شوهرم زنگ‌میزن ...

کی میخان بفهمن اگ به عروسشون احترام بزارن عروسشون با پسرشون خوبه محبت بیشتری میکنه ولکن توجه نکن بیشتر خودت اذیت میشی🙁🙁🙁

بنظرتون حق بامنه؟ولی انتظار داشت من برم برا خداحافظی

اره حق باشماس معمولااونايي ك ميرن سفري زيارتي بايدبيان براخدافظي ياحداقل زنگ بزنن ن شمابري براخدافظي ماكه توخونوادمون وفاميلمون اينجوريه خواهر