2777
2789
عنوان

بچه ها بیایین بگید ب مادرشوهرم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 44 پست

من بود به شوهرم گلایه میکردم .پیششم نمیرفتم

وزن فعلی۷۳ .هدف اول ۶۸  هدف دوم ۶۵...امروز۹۹/۸/۱۱تصمیم جدی و دوباره برای لاغری دارم الهی شکرت که یه نی نی سالم بهم دادی ...برای خوشبختیه خودم دست بکار میشم تلاش میکنم و خوشبخت میشم ...خوشبختی حق منه و بالاخره منم لاعر شدم وزن ۶۰کیلو 🤩🤩🤩دلم نیومد قسمت اول امضامو پاک کنم ...بماند به یادگار...نی نی دومم هم بدنیا اومد الان دوتا گل پسر دارم ...خدایا شکرت که همیشه هوامو داری .هرچی خواستم بهم دادی ...کاش لیاقت بندگیتو داشته باشم😍واما پروسه ی لاغری من دوباره شروع شد شروع کاهش وزن :۲۶ /۱۱،وزن اولیه ۷۱😪😪۲۶ /۱۲ وزن:۶۶.۵😍😍ورن هدف ۵۸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اومد زنگ بزن بهش .... 

بگو چه بی خبر رفتین نکنه از سوغاتی اوردن ترسیدین

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

تجربه ۱۰ سال زندگی که کردم میگم نه زنگ بزن نه برو احترام وخوبی ومحبت که ازحدبگذردابله گمان بدکند.عزیزم اون که اهمیت نمیده توهم نده.

دلم خیلی برای مامانم تنگ شده میشه یه صلوات برای شادی روحش بفرستی.ممنون.کاش میشدیه باردیگه فقط یه باردیگه ببوسمش.کاش بودچه زودرفت .دلم سخت تنگشه.قدرمامان وباباهاتونوبدونید

مادر شوهرم رفت کربلا هیچی نیاورد گفت میدونستم سلیقت خیلی متفاوته

رفت مکه هیچی برام نیاورد برای همه پلاک طلا آورد

برای شوهرم ساعت گرون آورد انداختم دور

شوهرمم ناراحت شد گفتم من از قبل گفتم اگر برای من هیچی نیاره واسه تو هر چی آورد میندازمش دور

حداقل دلشون سوخت دلم خنک شد

به شوهرت بگو که بار چندمه رفته و خداحافظی نکرده، و برات سوغاتی نیاورده، 

خودت با سیاست زنانه بگو که جبهه نگیره و مادرش رو توجیح نکنه، 

اصلا هم زنگ نزن، 

ولی دیدنش برو که پیش شوهرت تو خوب بشی و اون بد. 

بعدا وقتی داری میری دیدنش، به شوهرت بگو با اینکه از دست مادرت ناراحتم ولی به خاطر تو میرم، به خاطر تو جونم میدم عزیزم. 

زبونه دیگه، بچرخونش. 

مرا که طاقت این چند روز دنیا نیست، چگونه حوصله جاودانگی باشد؟  

لازم نیست ب شوهرت بگی ...دیدنش یا زنگ هم نمیخواد هر وقت اومد و مث همیشه خواستین برین ی سر بزنین اگرم ی وقت گلگی کرد ک نیومدین و سراغ نگرفتین بگو والا کسی ب ما خبر نداد شما هم ک بیخبر رفتین تمام شد و رفت ..............

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

استارتر منم دقیقاlمادرشوهرم الان اینکار کرد منم به شوهرم گفتم فردا توقع نداشته باش برم سلام زیارتی بدم بهش بیچاره گفت هرچی بگی حق داری

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
سوال. در جریان بودین داره میره؟؟؟؟ شب قبلش نرفتین خونش؟؟؟ راهتون از هم دوره؟؟؟

میدونستم میخاد بره چون هرسال میره ولی دقیقا نمیدونستم کی میره منتظر اطلاعش بود ک هیچ خبری نداد فقط ب شوهرم ز زده بود ک قبل رفتنش رفت پیشش

زنگ بزن و این ی امتیاز بشه برای اینکه منت کنی سر شوهرت و شوهرتو بکشی سمت خودت.

بهش بگو مامانت ی زنگ ب من نزده،من ک بهش بدی نکردم ولی بدم باشه بخاطر اینکه زن پسرشم ب احترام تو ی زنگ باید میزد. با اینکه دلم نمیخواد ولی فقط بخاطر ارزش و احترام قائل شدن ب تو بهش زنگ میزنم و زیارت قبول میگم، بزار اون بد باشه من ب حرمت تو بهش خوبی میکنم.

اینطوری شوهرت میره واسه خودش😉😉😄😄😄

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

کربلا هم مثل مسافرت های دیگه 

درگیر رسم و رسوم گذشته نباش فکر کن رفته سیاحت نه زیارت.

کلا جاهای زیارتی هم سوغاتی خاص و زیبا نداره به آون صورت همون بهتر سوغاتی نمیاره برات.

زنگ هم اگر دلت تنگ شد بزن اگر نه مجبور نیستی بزنی 

دیدنی هم هر موقع دعوت کرد یا گذرت افتاد میبینیش دیگه 

مجبور نیستی به طور خاص چون رفته کربلا بری خونش

اکثرا هم از اینجور سفرا که میان با آنفلوآنزا برمیگردن یا ریه هاشون درگیره.  کلا پیشنهاد میکنم تا 2 هفته اونورا پیدات نشه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

وقتی نمیدونستی چطور بری خداحافظی?زنگ نزن .شماکه خونشون میرین هروقت دیدیش زیارت قبولی بگو.همین.

فقط من موندم قربون امام حسین بشم ک اینقدمظلومه وهیچکس نشناختش همه ظاهری...اونیکه میره زیارت نبتید ک برنجونه کسیو.یانیومدازم خداحافظی کنه واین ماجراها.کربلارفتن هم شده چشم وهم چشمی😔

چشم ها راباید شست....جور دیگر باید دید