2777
2789
عنوان

پوست پژمرده من

365 بازدید | 14 پست

خانمهای گل یه ابرسان خوب  با قیمت مناسب معرفی میکنین 

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  

اوریاژ 

امولسیون فاقد جربی 

کم آبی رو کامل جبران میکنه ، چربی پوستو کم میکنه

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوریاژ  امولسیون فاقد جربی  کم آبی رو کامل جبران میکنه ، چربی پوستو کم میکنه

اوریاژ تو فکرش هستم 

نمدونم بخرم یا نه 

بایودرما اصلا راصی نبودم 

اوریاژ رقیق یا نه ؟؟زود جذب میشه ؟؟صب که پا میشی حالت چربی نداده رو پوستت 

ممنون میشم بگی 

و اینکه پوستت چقد چربه 

من مد نطرم سینره هست 

میگن زود جذبه 

اوریاژ تو فکرش هستم  نمدونم بخرم یا نه  بایودرما اصلا راصی نبودم  اوریاژ رقیق یا ن ...

پوست من خیلی خیلی چرب ولی کم آب بود از خشکی قرمز میشد و میسوخت این قشنگ درمان کرده ، اصلا برق نمیزنه ، درجا جذب میشه اصلا کم آب نیست از روزی که زدم اصلا قرمز نشده پوستم

سعی کردند ما را دفن کنند ، غافل از آنکه ما بذر بودیم .                                                                                       چگوارا
پوست من خیلی خیلی چرب ولی کم آب بود از خشکی قرمز میشد و میسوخت این قشنگ درمان کرده ، اصلا برق نمیزنه ...

پس یعنی سریع جذب میشه 

پس برم بگیرم 

فک کنم 70 بود 

درسته؟؟شبا میزنی شما؟؟

پس یعنی سریع جذب میشه  پس برم بگیرم  فک کنم 70 بود  درسته؟؟شبا میزنی شما؟؟

من صبح که ثورتمو میشورم میزنم ،شب یه کرم برای بستن منافذ میزنم . 

من صبح که ثورتمو میشورم میزنم ،شب یه کرم برای بستن منافذ میزنم . 

عزیزم ممنون از پست هات، میشه اون کرمی که بابت بستن  منافذ میزنی  هم اسمشو بگی و قیمتشو منم منافذ پوستم بازه، لیزر آر اف هم رفتم فایده نداشت

در کتابها بنویسید و در تاریخ ثبت کنید که ما در خواب بودیم که سردار رفت... ارام بخواب سردارشهید وقت بیداری ماست... فقط دلمان تنگ میشود....  
عزیزم ممنون از پست هات، میشه اون کرمی که بابت بستن  منافذ میزنی  هم اسمشو بگی و قیمتشو منم ...

بایودرماست 

درست یادم نیست بین ۱۰۰ تا ۱۳۰