2777
2789
عنوان

اسهال شدید پسر 10 ماه ام

52259 بازدید | 41 پست
سلامممم پسرم اسهاله .... خیلی شدید دو روز اول اسهال استفراغ (از پنجشنبه) بردم دکتر ... گفت هیچی بهش ندیدن ... حتی غذا .... میوه و آبمیوه مطلقا ممنوع شیرخشک هم ندم فقط پودر گاسترو فیکس هم بجای غذا و هم شیر و قطره پدی لاکت و او ار اس .... به این پودر که لب نمیزنه ... او آر اس هم لب نمیزنه چه خاکی بر سر بریزم ؟؟؟؟؟؟؟؟ یه چی بگید که اسهال فورا بند بیاد .... هر نیم ساعت تو حمومم ... لباسا و کل زندگی رو به ... کشید بچم 7500 بیشتشر نیست . چندغاز گوشت داشت که همینم آب شد
زشتی بندگانش را میداند ، اما می پوشاند ؛ آگاه است ، اما پنهان میکند ؛ نافرمانی میشود ، اما با بزرگواری می بخشد .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر خواهرم همینطور شد، دکتر گفت:ویروسه، غذای آبکی نده و آنتی بیوتیک هم بهش نداد فقط او آر اس. ک خواهرم کته با ماست چکیده له شده بهش داد با 4تا سنجد کوبید با قاشق بهش داد بند اومد. از عطاری یا سنجد بگیر یا بهمن پیچ .خوب خوب میشه.نگران نباش
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی
دوستای من میگفتن پونه دم کرده دادن برا اسهال بچه شون معجزه کرده و خوب شدن
یا نُورُ یا بُرهَانُ یا مُبینُ یا مُنیرُ یا رَبِّ اِکفِنِی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ اَسئَلُکَ النَّجاة یَومَ ینفخ فِی الصُّورِ
دخترخواهرم منم سنجد ک خورد، سریع قطع شد. با سیب رنده شده آبشو گرفت فقط رنده سیب بهش داد. سنجده اثر کرد عجیبا
من این حروف نوشتم چنان ک غیر ندانست/تو هم زروی کرامت چنان بخوان که تو دانی