2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زعفرون و دارچین...

کشمش وگردو وپیازداغ فراوان...

گوشت قلقلی...

😋😋😋

اگه بامرغ درست کردی مرغت روخوب سرخ کن زعفرون یادت نره..

پیاز داغ بگیر هویج رنده شده سرخ کن توش باکشمش به به

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

ما عاشق عدس پلوییم

البته مامانمم خیلی خوشمزه و درست حسابی درستش میکنه

ته دیگشو کدوحلوایی و تخم مرغ میذاره یا پیاز حلقه ای یا سیب زمینی یا گوجه

پیازداغ و کشمش جدا درست میکنه

خدا حال همه رو خوب کنه..

من اخر که پختش مواد عدس پلوم بهش زعفرون اضافه میکنم عالی میشه ینی شوهرم عاشق عدس پلومه،از دارچین بدم میاد من فلفل قرمز و زردچوبه و نمک میزنم

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی❤

ته برنج از آب عدس که پختم میریزم. ته دیگش خیلی خوشمزه میریزه. لابه لای برنج که عدس میریزم کمی دارچین هم میریزم. برای کنارش هم پیازداغ درست میکنم و توش کشمش و کمی گردو و خرما رو تفت میدم و تو اون هم دارچین میریزم. گاهی گوشت چرخ کرده هم میریزم

پیاز داغ درست میکنم وقتی طلایی شد گوشت چرخ کرده بهش اضافه میکنم یکم زعفران و زیره و زردچوبه اضافه میکنم. وقتی سرخ شد نصف استکان اب میریزم تا گوشت خوب بپزه .ابش خشک شد کشمش اضافه میکنم تا سرخ بشه.

مزش عالی میشه

😍😍😍😍😍

جوون به به عدس پلو باترشی😍

اول عدس هارو میزاری آبپزشه میزاری کنار

پیازرو ریز میکنی تف میدی ،گوشت چرخ کرده اضاف تف میدی بعد ادویه که شامل زردچوبه،دارچین،پودرهل کمی،فلفل سیاه ونمک اضاف میکنی وکشمش پلویی هم اضاف میکنی ودرآخرعدس هامون که گذاشته بودیم کناربهش اضافه میکتیم میریزیم لابه لایه پلو وبعد زعفرون وگلاب ودم کنی میزاری تابرنج آماده شه این روشه من که عالی میشه😍😍

تکیه گاه که نیستین؛حداقل پرتگاه نباشین📖

من پیاز زیاد سرخ میکنم

بعد گردو اضافش میکنم و الو بخارا

بعد میذارم لا برنج

کنارشم سوپ جو با مرغ ریش ریش

ادویه هم نمک فلفل زردچوبه دارچین زعفرون

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.