2777
2789
عنوان

برم یا بمونم بنظرتون ?

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 39 پست

يه كانالي هست تو اينستا و دكتري هست به نام استيو هاروي 

من هميشه نگاه ميكنم و سوالاشون جالبه 

يكي مثل شما ازش پرسيده بود 

جوابش عالي بود 

ميگه مردا بايد بايد از زنها مراقبت كنن و كاري كنن كه خانوما به سمتشون كشيده بشن خصوصا حالا كه هنوز دوستيد و كاري نميكنه پس بايد ازش دور شي . بخاطر وابستگيت نبايد باعث شي حس كنه بهش نياز داري 

بايد احترام متقابل و دوطرفه باشه . الان اينجوري واي به حال بعد از ازدواج . خودتو بالا بگير و دست كم نگير 

تو کنار منی نمی ترسه دلم   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست نداره مرد اگه از زنی خوشش بیاد براش جونش هم میده اگه شاغل هم نباشه از پول توجیبیش برات کادو می خرید

وقتی کادو نمیخره یعنی حاضر نیست یک ریال هم خرجت کنه

می خواد در عمل بهت بفهمونه که ولش کنی

ولش کن و عمرت برا کسی که ارزشی برات قایل نیست تلف نکن

من ی همچین تجربه ایی ر داشتم طرفم باهام سرد برخورد میکرد بعد یکی از دوست های نزدیکم ازش سوال کرده بود گفته بود در جوابش میخوام اینقدر باهاش سرد و بی محبت رفتار کنم تا خودش خسته بشه بزاره بره اونم دقیقا منتظره که شما بزاری بری پس واینستا برو

نرو جایی که انتخابت کنن برو جایی که تو انتخاب کنی 

نمیدونی عشق واقعی یه مرد بهت چه مزه شیرینی داره .اونکه دوست داره و دائم حواسش بهت هست .با نگاهش تحسینت میکنه .اگه میدونستی لحظه ای عمرتو حروم عشق یه طرفه و آب نمک وار نمیکردی