2777
2789
عنوان

برم یا بمونم بنظرتون ?

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 39 پست
هیچوقت چنین شانسی نداشتم عشق واقعیو بچشم

عزیزم بخواه .از ادمای این مدلی فاصله بگیر و درو به روی آدمای بهتر باز کن .تا از درونت چیزی که میخوایو باور نکنی و نپذیری .سراغتم نمیاد .بیرون هم‌نمیبینی .

در خود بطلب هر آنچه خواهی.... که تویی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم ازش انتقام این سرد بودنشو بگیرم نمیدونم چطوری ?! من خیلی ازش سرم تازه خدارحم کرده

به جای خشم و نفرت تو دلت بشین ی دفتر بردار اهدافت رو توش بنویس آدم های مهم زندگیت رو رنگی بنویس بدها رو خط بکش 

قرار نیست چون اون باهات سرد برخورد کرده تو انتقام بگیری یا بخوایی تلافی کنی رهاش کن مطمئن باش بودنش فقط باعث اذیت تو میشه 

روحت رو آزار نده جدایی با اون آدم ته دنیا نیست 

سن 31 سال جایی برای اشتباه نداره آدم بعدی رو سریع انتخاب نکن ی مدت تنها بمون مطئنم کارهای عقب افتاده زیادی داری از سرنیاز با کسی ارتباط نگیر 

امیدوارم تصمیم درست بگیری 

من الان مشکلم حس وابستگی و دوست داشتنه بعدم تنهام 31 سالمه سرگرمیم دارم ولی منظورم از لحاظ عاطفی کسی ...

نگو وابسته ام

وقتی ما یک خصیصه مثبت یا منفی به خودمون میگیم اثرش به اندازه ۱۷ برابر گفتن همین حرف از دیگرانه

حالا اگه بگی بهش وابسته ام باید ۱۷ نفر به شما بگه وابسته نیستی تا اثر کلامت بر مغزت ازبین بره

پس همیشه به خودت بگو ارزش من بیشتر اونه

ان قدر منو نمیدونه 

ان به من آسبب روحی میزنه

تا بتونی با آرامش جدا بشی 

یه هفته اول سخته ولی دیگه تمام میشه

با انجام کارای هنری و ورزش روحیه خودت تقویت کن

من الان مشکلم حس وابستگی و دوست داشتنه بعدم تنهام 31 سالمه سرگرمیم دارم ولی منظورم از لحاظ عاطفی کسی ...

داخل خونه با صدای معمولی مثل وقتی باکسی صحبت می کنی با خودت بگو من به هیچ کس وابسته نیستم

ارزش من از او بیشتره 

ان اصلا لایق من نیست 

من باید با یک نفر که قدرمو بدونه هم کلام باشم نه بی لیاقتی مثل ان

و جملات دیگه ای که حالت خوب کنه

خوب ورزش کن خوب بخواب و کار هنری انجام بده

داخل خونه با صدای معمولی مثل وقتی باکسی صحبت می کنی با خودت بگو من به هیچ کس وابسته نیستم ارزش من ا ...

دیشب سر اینکه رفته شیراز و به من نگفته اصلا از پروفایلش فهمیدم حرفمون شد گفتم بشی طلام نگات نمیکنم برو بمیر بلاکم کرد یعنی عملا جدا شدیم فقط زورم از این همه وقت و انرژی براش گذاشتم

دیشب سر اینکه رفته شیراز و به من نگفته اصلا از پروفایلش فهمیدم حرفمون شد گفتم بشی طلام نگات نمیکنم ب ...

این ها تجربه است هرچند تلخه

وقتت بذار برا کسب درآمد نه برا افراد نالایق

خوب شد که رفت

کاموا بخر یه شال خوشکل برا زمستون بباف حالش ببر

یا گلدون بخر گل بکار حالش ببر حتما کل بکار یا گلدان گل زیبا بخر هرچند ارزون باشه گیاهان انرژی منفی از بدن خارج می کنند

سلام عزیزم ازم پرسیدی رابطمون چجوری بود اما تاپیک قفل شد نتونستم جوابتو بدم

خیلی خوبیم باهم 5 سال دوست بودیم از همون سال اول نیتمون ازدواج بود مادرامون باخبر کردیم دعوا نمیکردیم در حد بحث کوچیک بیشتر تو دلخوری صحبت میکنیم باهم ابراز علاقه هم زیاد میکنیم به هم بعد الان نامزد شدیم❤من 20 سالمه نامزدم 4 سال از من بزرگتره

سلام عزیزم ازم پرسیدی رابطمون چجوری بود اما تاپیک قفل شد نتونستم جوابتو بدم خیلی خوبیم باهم 5 سال د ...

من طرفم خیلی لجباز و مغروره منم خسته شدم بس کوتاه امدم الان دو شبه قهرم و دیگم نمیخوام ادمه بدم با اینکه دوسش دارم