2777
2789
عنوان

خواهر شوهر عزیزم

| مشاهده متن کامل بحث + 870 بازدید | 59 پست
آدم ناخواد آگاه فکر می کنه

فکرتو مدیریت کن. بخاطر خودت میگم. من اونقدر فکر کردما به این چیزا. بعدا فهمیدم اصلا ارزش نداره. هنر بیخیالی رو یاد بگیر. جوری بیخیال باش که طرف با خودش نگه من با اینکار، اینو چزوندم. جوری بیخیال باش که طرف بگه باباااا من هرکاری میکنم، نمیتونم اینو شکست بدم. این اصلا منو به پشمش هم نمیگیره. اینجوری ارزشت هم میره بالاتر. چون تو حتی اگه به خودش نگی ناراحتی، فرکانست بهش میگه به صورت نامرئی. هیچ چیزی مخفی نمی مونه

پیج جدید بزن، پرایوت...

اینبار فقط کسایی که دوست شون داری رو فالو کن و ریکوئست‌هاشون رو قبول کن...

بعد با همین پیج خودت که الان میگی خواهرشوهرت هایدت کرده، اون پیج دیگه خودت رو فالو کن:)

ماکارون هستم:)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مامان جاری من روز عروسیم که میرفتیم سر میزا سلام کنیم سه چهار بار سلام کردم اصلا نگاهم نکرد فقط با ش ...

منم سر همین ماجرا با یکی لجم گرفت

الان تو همه جمع ها سلام میدم دست میدم اونو جا میندازم اون وسط

پیر زن احمق انگار مهمه حالا

قاشق چیه من نشنیدم ماجراشو

ماجرای خاصی ندارم گلم یه ویدئو تو اینستا وایرال شده بود یه پسر بچه میگفت اون بادی که الان تو سره توعه یه زمانی تو باسن ما بوده😂🤦‍♀️

بعد آخرش گفت گنده گ...ز قاشقی😂😂

آواکادو سایت🥑                                                            

مهم نیست ولی کسی که خودشو کشت فالو کنم و درخواست قبول بدم هر روز زنگ بزنه چرا هاید کنه خوب از اول در ...

عزیزم جای عصبانیت نداره ها

گاهی ما دوست نداریم چیزیو کسی ببینه شاید از قضاوتش می‌ترسیم و...

چند سالشه؟

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

همه اینایی که اون اول گفتی تقدیم با عشق به زن داداش عزیزم 🤣اون احمق هم منو خواهرمو هاید میکنه استوری میزاره که سوتی مامانش لو نره خب به درک ما که به روی خودمون نمیاریم که فکر کنه خیلی مهمه ولی زورم میاد تماااام پسرای فامیل ببینن مهم نیست فقط ما نبینیم یه بارم خواهرم عکسشو با داداشم استوری کرد تبریک گفت بهشون مادرش زنگ زد عکس دخترمو از فضای مجازی بردار حالا همون عکس جشن رو همه دخترای فامیلشون استوری کرده بودن مامانش میگفت ما دوست نداریم عکسش تو مجازی باشه هر چی خواهرم میگفت خودش تو پیجش صد تا عکس داره میگفت نه نداره دختر من از این کارا نمیکنه 🤣لعنت بهتون واقعا 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
همه اینایی که اون اول گفتی تقدیم با عشق به زن داداش عزیزم 🤣اون احمق هم منو خواهرمو هاید میکنه استور ...

منم اینو میگم مهم نیست ولی وقتی همیشه هایدن چرا خودتو کشتی درخواست فالو قبول کنم

منم اینو میگم مهم نیست ولی وقتی همیشه هایدن چرا خودتو کشتی درخواست فالو قبول کنم

دقیقا ولی واسه ما رو یه وقتایی باز میکنه نمیدونم رو چه مودیه بخدا خودش هاید میکنه خودش باز میکنه منم دیگه به هیچ استوری ای واکنش نمیدم اصلا تا بتونم باز هم نمیکنم الانم که با داداشم مشکل داره فکر کنم میخوان جدا بشن فامیل هم هستیم هممون از استرس نابودیم بخدا 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 
بخدا درد بقیه چیه درد منم ننه جاریمه 😂😂😂 حالا من متولد ۷۲ دختر اون ۸۶ بابا بچه تو جای بچه منه بخد ...

وای، خاک توو سرش، مردم چقدر بیکار و احمق شدن، خوب جوابش رو دادی، سرشون چرا همه جا هست جز توو زندگی خودشون؟! بگو به تو چه آخه؟!