2789
عنوان

همکارم که آقاس امروز بعد از جلسه بهم گفت رژتو پاک کن

| مشاهده متن کامل بحث + 5075 بازدید | 150 پست
حسم ميگه متاهله  اما داستان ميشه تهش

آدم اگه خوب باشه هیچ وقت به رژ کسی نگاه نمیکنه بعد هم تذکر بده 

خوب هست خودش 

ولی این کارش اصلا خوب نیست 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
غلط کرده مگه چیکاره طرفه که به رژش گیر میده  اگه ریگی به کفشش نباشه سرش تو جلسه است نه رو لب د ...

شایدهمکاراچیزی گفتن شنیده

میگه هیچ وقت نگاه بدنداشته

بدبین نباشین

خدایاکامم راشیرین کن...😍😍😍خدایاامیدموناامیدنکن،منتظراعجازتم یاارحم الراحمین...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💕💕💕

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شایدهمکاراچیزی گفتن شنیده میگه هیچ وقت نگاه بدنداشته بدبین نباشین

اصلا به حساب گفته باشن هم نباید یه پسر بیاد به یه دختر بگه که رژت رو کمرنگ کن اصلا لازم نیست 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

شما این رفتارها رو عشق و غیرت میخای تحلیل کنی  

شما و اون اقا چند سالتونه؟

رنگ رژ و لب اتو بفرست  

یک محیط کار باید ارایش بسیار ملایم باشه 

تو رو نمیدونم ولی به من برمیخورد رژ اتو پاک کن یعنی من هیز بازی دراوردم یا بقیه همکاران اینقدر مزخرف هستن بیان راجب لب های  من نظر بدن و اخر اینکه کسی که رژ زده یعنی شعور نداشته کجا چیکار کنه باید یک مرد تذکر بده  

همچین جملاتی رو در رمان ها میشه پیدا کرد که اره اینقدر دوست داشت وبراش باارزش بودی گفته بری پاک کنی ولی واقعیت چیز دیگری است.

این جور آدم ها مریض هستن من خودم از نزدیک با یکیشون بودم دیگه همکارم بود و دقیقا همین گیر ها رو به من  هم میداد

شاید واقعا منظوری نداشته

منم چندبار پسرداییم تذکرای این مدلی بهم داد 

شاید داره از این رفتارای شما سوءتعبیر میشه شما متوجه نیستین میخواد آگاهتون کنه

ولی این کارشو حمل بر چیزی نگیرید

نظر شخصی من اینه که این اقا شما رو دوست داره و از نگاه های بقیه همکارا غیرتی شده

در ضمن خودش هم از رنگ رژه خوشش اومده اما گفته تو محل کار نزنه فقط برای خودش بزنه😜انشالله در اینده

بنظرم شما کار درستی انجام دادی

ازدواج اگه بخواد انجام بشه سریع انجام میشه, دیگه پلیس بازی نداره, مرد اگه عاشق بشه طاقت نمیاره, زود ازدواج میکنه و به عشق اش گیر نمیده,من یک دوستی داشتم طفلی الان آلمان زندگی میکنه و با یک مرد سوئیسی ازدواج کرده ولی توی ایران کارمند ایران خودرو بود , هر بار یک همکاری بهش زوم میکرد و دوستانه بهش تذکر میداد بعد گیرای الکی می دادند , حتی یک بار بهش گفته بودند عزیزم حقوقت حیف است عزیزم اینجوری خرجش نکن چرا هر ماه لباس جدید می خری و هر ماه میری رستوران پول هات را پس انداز کن , پر رو پر رو بهش یک بار گفته بودند دندانت زرد است پودر سفید کننده دندان استفاده کن ,

خیلی کارش زشت بود خیلی هم بی ادب و پررو هستش به نظر من

به نظر من کار خوبی کرد .چون خودم کار اداری و دولتی دارم .اون بگه بهتون بهتره تا بقیه بخوان برات زیراب بزن و پشتت هی حرف بزنن

من بودم تشکر میکردم ازش چون براتون احترام قایل هست

خدایا مرا آن ده که آن به   
شما این رفتارها رو عشق و غیرت میخای تحلیل کنی     شما و اون اقا چند سالتونه؟ رنگ رژ و لب ...

آره بابا اگه دوست باشی اینقدر آدم نمیسوزه میگه باهاش دوست شدم ولی نه دوست میشن مثل آدم باهات نه میان خواستگاریت 

فقط ببخشید ببخشید ها ببخشید زر مفت میزنن

به نظر من کار خوبی کرد .چون خودم کار اداری و دولتی دارم .اون بگه بهتون بهتره تا بقیه بخوان برات زیرا ...

اشتباه میکنی خواهر هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره 

وااااي  روانيه هنوز هيچيش ميستي اينجوري ميگه دوست بشيد يا زنش بشي بايد از خونه نياي بيرون م ...

نه عزیزم اتفاقا این اصن اینطوری نیست محیط کاریه ما خوب نیست چند بار اقایون قصد اذیت کردن منو داشتن و ایشون کامل در جریان هستن وگرنه این آقا خیلی هم روشن فکره یه بار یه مقنعه جدید سر کرده بودم حراست و .. گیر دادن حتی چند تا همکارا می گفتن مناسب نیست ولی این انقدر غر زد که چقدر فرهنگمون ضعیفه که مردای شرکت با یه مقنعه تحریک می شن و ... حتی به معاونمون گفت که چرا این خانوم نباید این مقنعه رو سر کنه  اونم گفت خانوم بپوش که تو شرکت جا بیافته خانوما مرتب بگردن از شما یاد بگیرن الان چند تا از خانوما از مقنعه من خریدن