2789
عنوان

همکارم که آقاس امروز بعد از جلسه بهم گفت رژتو پاک کن

| مشاهده متن کامل بحث + 5075 بازدید | 150 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نامزد من میگه ریمل همون سرمه اس😓 کارش درست نبود ولی خب شایدم میخواست بگه حواسم بهت هست و اینا

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
چقدررپررو و هیز شوهر من اصلا رنگ رژ کسیو متوجه نمیشه😐

داره میگ تو جلسه بوده رژشم جیییغ بوده بنظدم کار خوبی کرده گفته با احترام گفته ...

خدایی ارایش و ...مال مجالس و خوتس نه شرکت منظورم اینه هرجایی ارایش خاص خودش رو میطلبه 

پیره؟ فاز پدزی برداشته 

نه بابا مجرده هم سنه منه اصن ادمی هم نیست که به حجاب خانوما گیر بده تنها کسیه تو محیط کاریه ما که از خانوم مانتویی و جلو باز بد نمی گه حتی یه وقتا می گه من زن چادری و پوشیده نمی خوام ولی بی حجابم نمی خوام خودش هم می گه منظورم از بی حجاب ایناییه که نیم تنه می پوشن بعد خودش می گه هر چند اونا هم سلیقه خودشونه این منم که نمی پسندم و ..

داره میگ تو جلسه بوده رژشم جیییغ بوده بنظدم کار خوبی کرده گفته با احترام گفته ... خدایی ارایش و ... ...

غلط کرده مگه چیکاره طرفه که به رژش گیر میده 

اگه ریگی به کفشش نباشه سرش تو جلسه است نه رو لب دختر مردم که ببینه رژش کمرنگه یا پرنگ

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
ولی بهش گفتم ممنون که گفتی الان می رم پاکش می کنم یعنی اشتباه کردم 

من ازش خوشم اومد

خدایاکامم راشیرین کن...😍😍😍خدایاامیدموناامیدنکن،منتظراعجازتم یاارحم الراحمین...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💕💕💕
ولی بگم بهتون این همکارم خیلی بهش اعتماد دارم تنها همکاریه که تا به حال متوجه نگاه بدش به خودم نشدم ...

برداشت بد نکنید از تذکرش. یکی از همکارای سابق من که اقا بودوسرپرست بخش هم بود به همکار خانومم راجب رنگ جلف مانتوش تذکر داده بود. ایشون امد به ما گفت بیخود میکنه به من تذکر میده همه همکارا گفتن حق داشته اخه رنگ به این جلفی تو محیط کاری اصلااا مناسب نبود. 

آقا جون من هرجا چشمم به اسم مبارکت میخوره، اشکم روان میشه، قلبم به درد میاد. میگم  امکان نداره من از درگاهتون دست خالی برم. السلام علیک یاابا عبدالله الحسین(ع)