2777
2789
عنوان

نامزدم

249 بازدید | 23 پست

واسه کارش رفته بود تهران موقع رفتن که تا رسید اونجا بهم خبر نداد که رسیده تا بهش گفتم گفت ببخشین و کار داشتم اینا اصن یادم رفت بهت بگم دوباره واسه برگشتن بهش گفتم خواستی راه بیفتی بهم خبر بده نداد 😐 صبیه که رسیده میگه من رسیدم 

حس میکنم نه خودم نه حرفام اصن واسش مهم نیستم (این و تو تاپیک قبلم گفتم همه گفتن اشکال نداره اینا ) 

من قبل از اینکه تاپیک بزنم بهش پیام دادم که مرسی که اینقد حرفم واست مهم بود بهت گفتم راه افتادی بگو تو ام نگفتی🙄 حالا پشیمونم که غر زدم پیامم و نخونده هنوز ولی تو واتس اپه زشته بچه بازیه پاکش کنم بنظرتون چیکار کنم ؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پاک‌کن

میگم عزیزم یکم مثبت نگر باش شاید نخواسته تو فکرت بمونه پیشش و نگرانش باشی

شوهرمن که اینجوری میکرد من ناراحت میشدم ولی بعد فهمیدم بخاطر اینکه من نگرانش نشم این کارو میکنه

پاک کن یاد نمیگیرن من ۷ سال تلاش کردم نشد تو وقتتو هدر نده،همیشه میگه بیخشید ببخشید چه فایده 

خوب پاک کنم فک میکنه واسه حرفام ارزش قائل نیستم و هربار میتونه کار خودش و بکنه هیچی نگم