2777
2789
تو این مدت کلی زعفرون آب زرشک دارچین زنجبیا خوردم که بیاد نیومد حالا رفتم آمپول زدم که باز بشم

عزیزم مگه منتظرنی نی نیستی

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منتظرم ولی اینماه باید میکروانجکشن انجام بدم واسه همین باید پریود بشم برم

آهان ان شالله همین الان یهوووووویی باردارباشی منم دیروزبی بی چکم باهزارامیدی که داشتم منفی شدهرچی خواست خداس

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

من این ماه می خوام اقدام کنم

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
آهان ان شالله همین الان یهوووووویی باردارباشی منم دیروزبی بی چکم باهزارامیدی که داشتم منفی شدهرچی خو ...

مگر اینکه معجزه بشه ممنون از دعات گلم انشأالله شما هم مثبت بی بی چک می بینی😍🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
آهان ان شالله همین الان یهوووووویی باردارباشی منم دیروزبی بی چکم باهزارامیدی که داشتم منفی شدهرچی خو ...

خدا بهت خوشبختی بده

با یه عالمه نی نی سالم و خوشگل و پر روزی

اگر بخوام برای خودم  بین مهربون بودن و صداقت یکی رو انتخاب کنم، من حتما مهربونی رو انتخاب میکنم!................اما برای شما تنها انتخابم انصافه.لطفا با انصاف باشید.
برای چی اقدام کنی

نی نی 

بعد همش میام اینجا میخونم کی چی شده؟

دفعه قبل ماه اولی که اقدام کردم به لطف خدا باردار شدم!

این ماهم ایشالا همینجور یاشههههههههههههههههههههه

تو هم اوکی میشی!

خدا حتما کمکت میکنه

نی نی  بعد همش میام اینجا میخونم کی چی شده؟ دفعه قبل ماه اولی که اقدام کردم به لطف خدا باردار ...

انشأالله به دعای شما🙏🙏

پس شما بچه دومتونه؟

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
انشأالله به دعای شما🙏🙏 پس شما بچه دومتونه؟

بچه اول ماه دوم بارداری رفت

انشاالله ایندفعه صحیح وسالم بیاد بغلت

مرسی عزیزم